Цей лінивий рецепт вашої улюбленої страви не залишить байдужим. Для приготування лінивих котлет вам знадобляться фарш, капуста, цибуля, часник, яйце, борошно і спеції. Готові вироби виходять соковитими всередині й з гарною хрумкою скоринкою зовні. Аж їсти захотілося, правда? Пише Агротер.
Інгредієнти:
- 500 г м’ясного фаршу,
- 300 г капусти,
- 1 цибуля,
- 2 зубчики часнику,
- 1 яйце,
- сіль,
- чорний перець,
- спеції,
- 30 г борошна,
- 40 мл олії.
Спосіб приготування лінивих котлет:
Капусту до наріж шматочками, цибулю і часник почисть. Капусту, цибулю і часник перекрути через м’ясорубку.
У м’ясний фарш додай овочеву суміш, яйце, сіль, перець, спеції та добре вимішай масу до однорідної консистенції.
З маси сформуй котлети й запаніруй їх в борошні. Виклади котлети у добре розігріту з олією сковороду.
Смаж під кришкою на середньому вогні з двох сторін, по 4-5 хвилин з кожної, до золотистої скоринки.
Рецепт неперевершеного грибного супу з баклажаном
Обговорення