Завершено ремонтні роботи на розв’язці біля «Текстильника» у Тернополі
Володимир Зеленський
Знову програш: Збірна України з футболу поступилась Чехії
суд
помер військовий
суд
Мінімальна зарплата зросла на Тернопільщині
У центрі Тернополя бaлкони обвaлюються нa тротуaри
Віднайшовся власник Збаража і 80 навколишніх населених пунктів, який допомагає Україні
какао
рекрутингові центри

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Неважливо, що ви збираєтеся робити з грибами — заморожувати, смажити або закочувати в банки, їх все одно необхідно попередньо відварити. 

Спочатку гриби очищають від піску, бруду, моху і сухого листя, після чого ретельно промивають проточною водою.

Потім гриби необхідно відварити в декількох водах. Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

Потемнілі гриби набувають синього відтінку, через що мають неапетитний вигляд.

На велику каструлю додають не менше 3 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Пов'язані публікації

Обговорення