побив чоловік у формі
Великдень ЗУНУ
СБУ підозра
прапор
прапор і свічка
Що подивитись: огляд прем’єр серіалів у травні
Павло Дуров
Обливаний понеділок: Які традиції існують в Україні для другого дня Великодня
прапор і свічка
Тернопільських дітлахів запрошують на турнір з дворового міні-футболу
свічка
Великдень

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Неважливо, що ви збираєтеся робити з грибами — заморожувати, смажити або закочувати в банки, їх все одно необхідно попередньо відварити. 

Спочатку гриби очищають від піску, бруду, моху і сухого листя, після чого ретельно промивають проточною водою.

Потім гриби необхідно відварити в декількох водах. Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

Потемнілі гриби набувають синього відтінку, через що мають неапетитний вигляд.

На велику каструлю додають не менше 3 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Пов'язані публікації

Обговорення