• Останні
  • У тренді
Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

03.12.2022
Яна Козаченко

Мовна тренерка з Чорткова веде навчальні рубрики на «1+1»

10.12.2025
стабільність електропостачання на території Тернопільщини

Тернопільська область запроваджує додаткові заходи енергоощадності

10.12.2025
за загиблими героями

Митрополит Нестор відслужив літію за полеглих захисників у храмі-пантеоні святої Анни

10.12.2025
11 грудня

Графік відключення світла в Тернополі та області на 11 грудня

10.12.2025
виявили без свідомості

У Тернополі медики екстреної допомоги повернули до життя чоловіка, в якого зупинилося серце

10.12.2025
Частина Тернополя буде без води 11 грудня

Частина Тернополя буде без води 11 грудня

10.12.2025
Піжамну вечірку

У Тернополі відбудеться піжамна вечірка для дітей: артпростір ЛІРА запрошує на свято мрій

10.12.2025
Олена Шуляк

64,6 млрд грн на зарплати вчителям: Олена Шуляк розповіла про найбільше підвищення за останні роки

10.12.2025
У Тернополі відкрили сучасний реабілітаційний простір для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату

У Тернополі відкрили сучасний реабілітаційний простір для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату

10.12.2025
вівчарка Мамба

Герої серед нас: історія кінолога з Тернопільщини Назара та бельгійської вівчарки Мамби

10.12.2025
труп

У ставку в селі під Кременцем виявили тіло чоловіка

10.12.2025
Ольга Бочина

У Молоткові на Тернопільщині відкрили музей-світлицю старовинних предметів

10.12.2025
Середа, 10 Грудня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Суп розсольник — це ідеальний зимовий рецепт. Він поживний, смачний, і на другий день, як і борщ, стає тільки кращим.

Опубліковано Газета Місто
03.12.2022

Розсольник може бути м’ясним, вегетаріанським і грибним. М’ясний розсольник варять як із м’яса, так і з м’ясних субпродуктів: нирок, курячих патрохів. Дуже смачний розсольник із качкою. Розсольник може бути буквально з будь-якою крупою, але найпопулярніший — це розсольник із перловою крупою та розсольник із рисом.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Капустяник

Простий рецепт капустяника без тіста

28.11.2025
Смажені пиріжки

Покроковий рецепт смажених домашніх пиріжків з горохом

27.11.2025

Головне запам’ятати кілька порад: якщо варите розсольник із картоплею, то солоні огірки кладіть наприкінці варіння, інакше картопля стане жорсткою.

Якщо віддаєте перевагу розсольнику з рисом, то, щоб зберегти прозорість бульйону, перед варінням промитий рис на п’ять хвилин покладіть у киплячу воду, а потім відкиньте на сито.

Якщо з перловкою, можете спробувати промити крупу, відкинути на сито й обсмажити на маслі до золотистого кольору. Внаслідок такої обробки зменшиться час варіння.

Інгредієнти:

яловичина (краще брати з кісточкою) — 300 г;

три картоплини;

перлова крупа — 150 г;

одна морквина;

одна цибулина;

два солоні огірки;

сіль, перець, сметана для заправки.

Почистіть усі овочі. Солоні огірки можете чистити, чи ні, можете дрібно нарізати їх, а можете натерти на великій тертці. М’ясо залийте водою і поставте варитись бульйон.

Цибулю дрібно поріжте, морквину натріть на тертці, картоплю — поріжте кубиками. Перловку промийте кілька разів у холодній воді. Потім залийте чистою водою і поставте варитись паралельно з м’ясом. Краще зварити перловку окремо, щоб бульйон у супі не ставав каламутним. Доведіть перловку до кипіння та варіть 25-30 хвилин.

Коли м’ясо буде готове, дістаньте його з бульйону і поріжте. Бульйон процідіть, якщо потрібно. Додайте картоплю і перловку та варіть на слабкому вогні до готовності картоплі.

Підсмажте на олії моркву та цибулю, готову засмажку відправте в розсольник. Хвилин через п’ять покладіть солоні огірки, поверніть у каструлю м’ясо, досоліть, якщо потрібно, або просто додайте огіркового розсолу. Поперчіть. Подавайте зі сметаною, якщо любите.

Читайте нас в Google News
Теги: рецептрозсольниксуп
Share25ShareSend

Пов'язані публікації

рецепт овочевого плову

Рецепт овочевого плову з гарбузом і квасолею

26.11.2025
рецептом вінегрету

Рецепт класичного салату вінегрету

25.11.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Тернопільський артпростір Ліра запрошує на піжамну вечірку 10.12.2025
  • Увага! У Тернополі проводяться ремонтні роботи на газопроводі 10.12.2025
  • Тернопільміськгаз застерігає щодо незаконного підключення до системи газопостачання 10.12.2025
  • Як нацисти знищили єврейську громаду на Тернопільщині разом із синагогою 09.12.2025
  • Історія прикордонника з Тернопільщини Назара та його бельгійської вівчарки Мамби 09.12.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.