• Останні
  • У тренді
Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

03.12.2022
одружитися з тернополянкою

Кохання без кордонів: іспанець подолав тисячі кілометрів, щоб одружитися у Тернополі

24.12.2025
25 грудня

Графік відключення світла в Тернополі та області на Різдво, 25 грудня

24.12.2025
виготовлення традиційного різдвяного «павука»

У Тернополі пораненим військовим провели майстер-клас з виготовлення різдвяного «павука»

24.12.2025
Надвечір’я Різдва Христового. Пряма трансляція зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору

Надвечір’я Різдва Христового. Пряма трансляція зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору

24.12.2025
У Тернополі презентують унікальний філателістичний довідник про видатних земляків

У Тернополі презентують унікальний філателістичний довідник про видатних земляків

24.12.2025
Надал

Міський голова Тернополя Сергій Надал вітає тернополян з Різдвом Христовим

24.12.2025
24 грудня відзначають Святвечір

24 грудня – Святвечір: прикмети, заборони і народна мудрість

24.12.2025
транслюватимуть різдвяні богослужіння

Різдвяні богослужіння транслюватимуть на Суспільному 24 та 25 грудня

24.12.2025
Маково-кокосовий сирник з персиками

Маково-кокосовий сирник з персиками: рецепт до свят

24.12.2025
публічний порядок та безпеку громадян

Поліція Тернопільщини працюватиме у посиленому режимі під час різдвяних свят

24.12.2025
Вітання Тернопільської обласної ради з Різдвом Христовим

Вітання Тернопільської обласної ради з Різдвом Христовим

24.12.2025
завдали противнику значних втрат

За тиждень бійці 105-ї бригади тероборони знищили десятки одиниць ворожої техніки

24.12.2025
Середа, 24 Грудня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Суп розсольник — це ідеальний зимовий рецепт. Він поживний, смачний, і на другий день, як і борщ, стає тільки кращим.

Опубліковано Газета Місто
03.12.2022

Розсольник може бути м’ясним, вегетаріанським і грибним. М’ясний розсольник варять як із м’яса, так і з м’ясних субпродуктів: нирок, курячих патрохів. Дуже смачний розсольник із качкою. Розсольник може бути буквально з будь-якою крупою, але найпопулярніший — це розсольник із перловою крупою та розсольник із рисом.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Маково-кокосовий сирник з персиками

Маково-кокосовий сирник з персиками: рецепт до свят

24.12.2025
запечена картопля у грибному соусі

Як приготувати запечену картоплю у вершково-грибному соусі

15.12.2025

Головне запам’ятати кілька порад: якщо варите розсольник із картоплею, то солоні огірки кладіть наприкінці варіння, інакше картопля стане жорсткою.

Якщо віддаєте перевагу розсольнику з рисом, то, щоб зберегти прозорість бульйону, перед варінням промитий рис на п’ять хвилин покладіть у киплячу воду, а потім відкиньте на сито.

Якщо з перловкою, можете спробувати промити крупу, відкинути на сито й обсмажити на маслі до золотистого кольору. Внаслідок такої обробки зменшиться час варіння.

Інгредієнти:

яловичина (краще брати з кісточкою) — 300 г;

три картоплини;

перлова крупа — 150 г;

одна морквина;

одна цибулина;

два солоні огірки;

сіль, перець, сметана для заправки.

Почистіть усі овочі. Солоні огірки можете чистити, чи ні, можете дрібно нарізати їх, а можете натерти на великій тертці. М’ясо залийте водою і поставте варитись бульйон.

Цибулю дрібно поріжте, морквину натріть на тертці, картоплю — поріжте кубиками. Перловку промийте кілька разів у холодній воді. Потім залийте чистою водою і поставте варитись паралельно з м’ясом. Краще зварити перловку окремо, щоб бульйон у супі не ставав каламутним. Доведіть перловку до кипіння та варіть 25-30 хвилин.

Коли м’ясо буде готове, дістаньте його з бульйону і поріжте. Бульйон процідіть, якщо потрібно. Додайте картоплю і перловку та варіть на слабкому вогні до готовності картоплі.

Підсмажте на олії моркву та цибулю, готову засмажку відправте в розсольник. Хвилин через п’ять покладіть солоні огірки, поверніть у каструлю м’ясо, досоліть, якщо потрібно, або просто додайте огіркового розсолу. Поперчіть. Подавайте зі сметаною, якщо любите.

Читайте нас в Google News
Теги: рецептрозсольниксуп
Share25ShareSend

Пов'язані публікації

капусняк

Традиційний тернопільський капусняк з пшоном

12.12.2025
Капустяник

Простий рецепт капустяника без тіста

28.11.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ продемонструвала свіжі кадри знищення ворога 24.12.2025
  • 100 SECRET BOXів із дронами для ГУР: потужна кампанія «Смачно, бо на дрони!» фінішувала 23.12.2025
  • Історія кондитерки з Тернопільщини, яка стала військовою операторкою дрона 23.12.2025
  • Уся родина — бойовий підрозділ: історія артилериста з Тернополя 23.12.2025
  • У 21 очолила батарею радіолокаційної розвідки: її голосом звучать команди для десятків військовослужбовців 23.12.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.