Смачно, швидко і дуже просто! Усе це про котлети з кабачків. Спробуйте рецепт і не пошкодуєте! Пише Агротер.
Інгредієнти:
- 2 кабачки,
- 2 яйця,
- 50 г твердого сиру,
- 5 ст. л. борошна,
- сіль і перець (за смаком),
- будь-яка зелень,
- 3 зубчики часнику,
- олія,
- сметана.
Спосіб приготування:
Очистити і натерти кабачки на крупній тертці. Вичавити з кабачків зайву рідину і трохи посолити. Перемішати з натертим сиром, подрібненою зеленню, яйцями і борошном, посолити і поперчити за смаком. Тісто вийде середньої консистенції, якщо воно занадто рідке, додати ще борошна.
Викласти кабачкові котлети на добре розігріту сковорідку з олією. Краще робити це столовою ложкою – тісто сильно липне до рук. Смажити кабачкові котлети на середньому вогні до рум’яної скоринки. Можна також спекти їх в духовці, використовуючи силіконові формочки.
Раніше ми писали про найсмачніший яблучний пиріг на кефірі.
Обговорення