Буряк по-корейськи геть некалорійний, тому цю страву можна й на вечерю. Головне – обрати солодкий і соковитий буряк, пише Агротер.
Інгредієнти:
- 500 грамів буряка;
- 4 зубчики часнику;
- 4 столові ложки олії;
- 4 столові ложки оцту 9%;
- 1 чайна ложка цукру;
- половина чайної ложки солі;
- 2 третини чайної ложки меленого коріандру;
- чверть чайної ложки меленого чорного перцю;
- чверть чайної ложки червоного меленого перцю.
Спосіб приготування:
Помийте та почистіть сирий буряк. Натерти на тертці для корейської моркви. Вичавте часник і додайте сіль, перець, цукор та коріандр у центр миски з буряком.
Полийте оцтом буряк ближче до бортів миски. Олію розігрійте на пательні або в сотейнику та полийте спеції.
Перемішайте та скуштуйте салат. Якщо треба, додайте ще цукор або оцет до смаку. Залиште буряк по-корейськи настоятися. Години через 3 його вже можна подавати до столу.
Рецепт традиційних палюшок з картоплі та сиру
Обговорення