• Останні
  • У тренді
рецепт галети зі сливами

Рецепт галети зі сливами

12.10.2024
Тернополянин Юрій Венгринович поділився історією депортації своєї родини

Тернополянин Юрій Венгринович поділився історією депортації своєї родини

13.09.2025
У Тернополі збільшили кількість та розмір іменних стипендій для обдарованих дітей

У Тернополі збільшили кількість та розмір іменних стипендій для обдарованих дітей

13.09.2025
У Тернополі відбулася чергова зустріч на платформі «Діалог влади та бізнесу»

У Тернополі відбулася чергова зустріч на платформі «Діалог влади та бізнесу»

13.09.2025
Квашена капуста

Коли квасити капусту: найкращий час і перевірений рецепт

13.09.2025
загинули двоє військових

Війна забрала життя двох захисників з Тернопільщини

13.09.2025
Озеряна-2025

У Тернополі відбулася благодійна Озеряна-2025 (фото)

13.09.2025
Іван Космина

У Збаражі у гостях побував громадський діяч Іван Космина

13.09.2025
Вушко

Новобранець 18-24 Вушко хотів піти до війська, щойно став повнолітнім

13.09.2025
На Тернопільщині ліцензійних футбольних тренерів стало більше

На Тернопільщині ліцензійних футбольних тренерів стало більше

13.09.2025
На Тернопільщині вшанували спортсменів і тренерів з нагоди Дня фізичної культури і спорту

На Тернопільщині вшанували спортсменів і тренерів з нагоди Дня фізичної культури і спорту

13.09.2025
На Тернопільщині забили найшвидший гол чемпіонату

На Тернопільщині забили найшвидший гол чемпіонату

13.09.2025
Тернопільщина відкриває двері на світові ринки: стартує програма Go Export для бізнесу

Тернопільщина відкриває двері на світові ринки: стартує програма Go Export для бізнесу

13.09.2025
Субота, 13 Вересня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Рецепт галети зі сливами

Опубліковано Вірослава Їжак
12.10.2024

Якщо потрібно швидко приготувати щось смачненьке, спробуй ось цей осінній рецепт запашної розсипчастої галети зі сливами. Це дуже просто й божественно смачно. Гості будуть приємно вражені й сто відсотків попросять рецепт, пише Агротер.

рецепт галети зі сливами
Фото з відкритих джерел.

Інгредієнти:

  • 120 г вершкового масла,
  • 150 г кукурудзяного борошна,
  • 100 г цілозернового борошна,
  • дрібка солі,
  • 1 ст. л. цукру,
  • 1-3 ч. л. холодної води.

Спосіб приготування:

Масло добре охолодити, можна навіть у морозильній камері. Потім у чаші блендера змішати обидва види борошна, сіль, цукор і порізане кубиками охолоджене масло. Порубати блендером до стану дрібної крихти.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Квашена капуста

Коли квасити капусту: найкращий час і перевірений рецепт

13.09.2025
рулету з лаваша з сиром і грушею

Рецепт рулету з лаваша з сиром і грушею

11.09.2025

Щоб швидко охолодити воду, додати в неї кілька шматочків льоду. Що холоднішими будуть усі інгредієнти для тіста, то краще. Додаємо в крихту з борошна та олії 1-2 столові ложки води. Пересипаємо тісто в миску та швидко замішуємо його рукою. Воно не має розсипатися, але й не повинно бути занадто м`яким. Можливо, знадобиться додати ще трохи води. Довго не вимішуємо, нам потрібно просто зібрати тісто в грудку, загорнути в харчову плівку і відправити його в холодильник мінімум на годину.

Розігріти духовку до 200 градусів. Для начинки очищаємо сливи від кісточок, нарізаємо четвертинками або половинками. Присипаємо 2-4 ложками коричневого цукру, чайною ложкою кориці та столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. Перемішуємо. Робити це потрібно безпосередньо перед розкочуванням тіста, щоб сливи не встигли пустити багато соку.

Тісто розкачати на аркуші пергаментного паперу. При розкачуванні покласти на тісто харчову плівку, в яку воно було загорнуте, щоб не прилипала качалка. Розкачуємо в коло товщиною 5-8 мм. На середину викладаємо начинку. Краї тіста загортаємо всередину. Тісто трохи рветься, не переживайте: начинка завдяки крохмалю зазвичай не витікає. Якщо утворяться дірочки, можна їх заліпити. Відправляємо в духовку на 40 хвилин.

Медівник від Дарії Цвек: рецепт української кулінарної легенди

Медівник від Дарії Цвек: рецепт української кулінарної легенди

Читайте нас в Google News
Теги: випічкарецептсливисмачно
Share10ShareSend

Пов'язані публікації

біляші без замісу

Біляші без замісу на кефірі, молоці або воді

09.09.2025
домашній кетчуп

Як приготувати домашній кетчуп з яблуками на зиму

06.09.2025
Завантажити ще
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Історія про два покоління танкістів 13.09.2025
  • Тернополянка Олександра Черевата стала чемпіонкою України з боксу серед юніорів 13.09.2025
  • Шістьом загиблим захисникам України посмертно присвоєно звання Почесний громадянин міста Тернополя 13.09.2025
  • Тернопільська водна арена перейде у власність громади міста 13.09.2025
  • У Тернополі збільшили кількість та розмір стипендій для обдарованих дітей 13.09.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.