Бучацька мерія має відповісти за незаконно зрубані 16 дерев
У влaсність територіaльної громaди нa Тернопільщині передaли нежитлову споруду вaртістю понaд 900 тис. грн
Втратив 67 тисяч гривень під час купівлі товару
Міського голову Шумська на Тернопільщині нагородили “Хрестом Свободи”
Бійці 105-ї бригади ТрО ЗСУ знищили бліндаж і укриття ворога
вимкнення електроенергії завтра не планується
Третя штурмова бригада відреагувала на затримання військових у Тернополі
Нагородили двох мужніх тернополян за відданість громаді та державі
В Тернополі презентують короткометражну документальну стрічку «Пацики»
У Тернополі затримали групу військовослужбовців, причетних до вчинення насильницьких та майнових злочинів
На Тернопільщині ввели графіки аварійного відключення світла
Сто відсотків шкіл Тернопільщини обладнані тривожними кнопками від поліції охорони

Вершкова консистенція грибів та картопляний гарнір – найбільш вдале поєднання, щоб завершити цьогорічний щедрий сезон грибів.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Розігрійте духовку до 200 градусів.

Скип’ятіть курячий бульйон, додайте туди очищені та нарізані гриби, лавровий лист і варіть до готовності.

Інгредієнти

  • Очищені гриби – 300 г
  • Сіль та перець
  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Лавровий лист
  • Картопля – 500 г
  • Оливкова олія – 2 ч. ложки
  • Вершкове масло – 20 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Курячі грудки – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. ложка

Тим часом очистіть картоплю. Налийте підсоленої води у велику каструлю, щоб вона вкрила картоплю та варіть, доки та не стане дещо м’якою, але ще не буде до кінця готовою. Залиште картоплю охолоджуватись, а тоді наріжте її кружальцями.

Обсмажте у великій сковороді на оливковій олії нарізану цибулю. Тоді додайте нарізану курячу грудку, обсмажуйте її кілька хвилин. Потім додайте борошна, тушкуйте п’ять хвилин, приправте перцем та сіллю.

Влийте гриби та бульйон в сковороду з куркою, як слід перемішайте. Суміш викладіть у форму для випікання розміром 18 на 24 см.

Зверху викладіть скибочки картоплі, змастіть їх вершковим маслом.

Випікайте у духовці страву 35-40 хвилин, доки картопля не стане хрусткою і золотистою, а начинка не закипить.

Подавайте на стіл страву гарячою.

Пов'язані публікації