Дуже вдалий рецепт пісних млинців. Вони ніжні, не рвуться та добре смакують з варенням. Чудовий рецепт десерту до посту.
Пише АгроТер.
Інгредієнти:
600 г води
30 г олії
1 ст. ложка з чубком кукурудзяного крохмалю
приблизно 250 г борошна
1-2 ст. ложки цукру
ванільний цукор
розпушувач на кінчику ножа
дрібка солі
Спосіб приготування:
Приготувати, як звичайні млинці. Цукор, ванільний цукор розчинити у теплій воді, додати олію та поступово всипати борошно з крохмалем, розпушувач, сіль. Ретельно збивати, щоб не було грудок.
Випікати на петельні для млинців. На самому початку пательню змастити олією.
Дуже смакують такі млинці з варенням, джемом!
Обговорення