Пропоную вам спробувати приготувати простий курячий супчик на обід. До нього ми додамо галушки, як називала їхня моя бабуся. Це такі невеликі шматочки тіста. Повірте, такий супчик із задоволенням будуть їсти навіть діти. А приготувати зможе навіть недосвідчений кулінар.

Нам знадобиться:
- 1 кілограм курячого м’яса
- 2 штуки картоплі
- 1 морква
- пучок зелені
- столова ложка солі
Для тіста
- 1 куряче яйце
- пів чайної ложки солі
- 1 столова ложка соняшникової олії
- 110 грам пшеничного борошна
Для начинки
- 70 грам вершкового масла
- пів пучка кінзи
- 3 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування:
У каструлю кладемо м’ясо, додаємо воду та ставимо на плиту. Варимо бульйон 1 годину.
У миску насипаємо борошно, вбиваємо куряче яйце, додаємо сіль, олію і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку та залишаємо на 10 хвилин.
У готовий бульйон додаємо сіль і перемішуємо.
Подрібнюємо кінзу і кладемо в миску. Додаємо розм’якшене вершкове масло та часник, пропущений через прес. Все добре перемішуємо.
Розкачуємо тісто в тонкий пласт. Наносимо на нього рівним шаром начинку та скручуємо в рулет. Нарізаємо рулет на невеликі шматочки.
Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками. Очищену моркву нарізаємо довільними шматочками. Підготовлені овочі кладемо в каструлю і варимо разом 5 хвилин. Потім додаємо рулетики та варимо все разом ще 15 хвилин. Додаємо подрібнену зелень, перемішуємо та подаємо до столу.
Смачного!
Читайте також: Фаршировані кабачки з курячим філе та сиром: покроковий рецепт.
Фаршировані кабачки з курячим філе та сиром: покроковий рецепт