Фахівець з приготування піци, володар відзнаки Книги рекордів України Віталій Колошиць із Чорткова поділився своїм досвідом на престижному заході HoReCa Masters, що відбувся 23 квітня у Кулінарному центрі МХП.
Як один зі спікерів події, що об’єднала представників ресторанної індустрії з усієї країни, Колошиць провів публічний майстер-клас і розповів про сучасний підхід до хлібопечення в ресторанах. Його виступ мав назву: «Як поєднати в хлібі непоєднуване. Як використати кошти ресторатора на запуск ресторану раціонально».
Піцайоло говорив про хліб як частину гастрономічної ідентичності закладу, важливість креативу й технологій для оптимізації витрат, а також про економічну ефективність знань у ресторанній справі. Учасники заходу активно ставили запитання та цікавились практичними аспектами роботи з тістом.
«Ми будуємо культуру гастрономії. Цеглинка за цеглинкою. Хлібина за хлібиною. Піца за піцою!» — написав Віталій Колошиць у соцмережі після виступу.