Якщо ви колись куштували желе зі смаком кавуна, забудьте про нього. Ми готуватимемо справжнє желе з самого кавуна на агарі прямо в шкірці ягоди. По-перше, це смачно, по-друге, це оригінально, по-третє, відкушуючи те желе, ви зможете поспостерігати за тим, як ваш мозок просто таки ламається від неочікуваної текстури та смаку. Це дуже прикольно! А ще такий десерт просто готується.
Про це пише Агротер з посиланням на Клопотенка.
Інгредієнти:
1 середній кавун
500 г ягід
агар-агар
Спосіб приготування:
Зріжте вершечок кавуна, для зручності можна відрізати ⅓, та дістаньте з нього м’якуш за допомогою ножа, ложки чи інших зручних девайсів. Робіть це акуратно, щоб не пошкодити шкірку.
Промийте 500 г ягід і фруктів, всипте їх у кавун. Залийте фрукти кавуновим соком.
Накрийте кавун зрізаним вершечком та відправте в холодильник на ніч. Зранку розрізайте кавун на порції та насолоджуйтеся… желе з ягодами.
Раніше ми писали рецепт тарта з персиками та ванільним кремом.
Обговорення