Мер міста з Тернопільщини виступив на Всесвітньому форумі міських голів в ОАЕ
встановлюють причину смерті 48-річного чоловіка
«Українська команда» допомогла 3-му армійському корпусу джерелами автономного живлення
Андрій Семаник
Вибухотехніки поліції Тернопільщини розміновують Ізюмський район
Тернопільщина отримала низку трагічних звісток
пиво на розлив
Громади Кременецького кластера підписали Меморандум про чисте майбутнє Тернопільщини
скасував вирок
Марія Ділай
продовжують нищити техніку противника
як громади фінансують

Неважливо, що ви збираєтеся робити з грибами — заморожувати, смажити або закочувати в банки, їх все одно необхідно попередньо відварити. 

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Спочатку гриби очищають від піску, бруду, моху і сухого листя, після чого ретельно промивають проточною водою.

Потім гриби необхідно відварити в декількох водах. Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

Потемнілі гриби набувають синього відтінку, через що мають неапетитний вигляд.

На велику каструлю додають не менше 3 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Пов'язані публікації