Осінь – час для гарбузового супу. Смачну першу страву можна швидко та економно приготувати вдома.
Для цього необхідно помити і почистити цибулю, потім нарізати її довільними шматочками. Те саме робимо з морквою. Овочі можна нарізати досить великими шматочками будь-якої форми. Далі слід подрібнити часник, додати його до овочевої суміші та обсмажити в невеликій кількості олії приблизно 5-7 хвилин.
Тим часом потрібно почистити гарбуз і нарізати його великими кубиками. Потім додати гарбуз до інших овочів, посолити, за бажанням додати спеції та залити літром окропу.
Після того, як суп звариться, необхідно подрібнити суміш блендером. Далі – додати сметану, за бажанням досолити, перемішати і довести до кипіння.
Прикрасити гарбусовий суп радимо гарбузовим насінням. Смачного!