Цвітна капуста з пармезаном – страва, яку можна легко приготувати вдома. Рецептом поділилася Мар’яна Дієтолог, детально описавши етапи запікання та перелік потрібних продуктів.
Для страви потрібні:
- цвітна капуста;
- пармезан (тертий);
- моцарела (терта);
- паприка;
- чорний перець;
- прованські трави;
- оливкова олія;
- сіль.
У публікації авторки покроково подано процес.
Нарізати капусту стейками 2-3 см. Відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хв. і відкинути на сито.
Змішати тертий пармезан з паприкою, чорним перцем, прованськими травами та олією. Викласти стейки на деко, змастити пармезановим соусом.
Запікати при 200°С 20 хв. Посипати моцарелою, допікати ще 5-7 хв.
За бажанням посипати зелень.
Таким чином виходить легка овочева страва з сирною скоринкою.

Смачного!
Спробуйте приготувати також баклажани в духовці з помідорами, сиром і грибами.