«Продовжуємо насипати ворогу!» Третя штурмова подякувала киянам за дрони
ДБР завершило розслідування щодо командира 211 бригади (Відео)
«Оркестра Волі» запрошує на благодійний концерт у Тернополі
БФ «Подоляни» та Тернопільський центр профілактики хвороб уклалил Меморандум про співпрацю
Медичні послуги: саме важливе для кожного
Тернопільський ОТЦК та СП: Системні зміни в дії для прозорості та довіри
Українські військовослужбовиці мають додаткові соціальні гарантії від держави
Над Кременцем у січні у небі з’явилaсь веселкa
Оголошено кaндидaтів нa посaду ректорa Тернопільського нaціонaльного педaгогічного університету
пляцок Снікерс
ветеринарам вдалося стабілізувати стан пораненого лелеки
Інну Гаврилюк

Неважливо, що ви збираєтеся робити з грибами — заморожувати, смажити або закочувати в банки, їх все одно необхідно попередньо відварити. 

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Спочатку гриби очищають від піску, бруду, моху і сухого листя, після чого ретельно промивають проточною водою.

Потім гриби необхідно відварити в декількох водах. Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

Потемнілі гриби набувають синього відтінку, через що мають неапетитний вигляд.

На велику каструлю додають не менше 3 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Пов'язані публікації