Ті самі котлети, як колись у школі. У чому був іх секрет – рецепт від шкільного кухаря.
- 500 г яловичини (фаршу)
- 500 г свинини (фаршу)
- цибуля – 320 г
- житній або чорний хліб – 350 г
- 2 курячих яйця
- 2 ч. л. солі
- перець на (свій) смак
- панірувальні сухарі
Процес приготування
- В глибокій мисці з водою замочити хліб. Поки він мокне, всю яловичину, свинину і цибулю потрібно перемолоти на м’ясорубці.
- З хліба злити всю воду і добре віджати руками. Хліб теж потрібно пропустити через м’ясорубку. Додати перемелений м’якуш до фаршу разом з сіллю і перцем. Туди ж додати два курячих яйця. Перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
- Тепер приступимо до формування котлет. Робити це потрібно злегка мокрими руками. Візьміть трохи фаршу в руки, відбийте котлету в долонях і надайте їй форму. Потім запаніруйте в сухарях.
- Смажити котлети на розігрітій сковороді з олією з двох сторін.
Обговорення