Ця страва виглядає апетитно та яскраво. Тим більше, що кульки будуть із сюрпризом. Здивуйте гостей презентабельною оригінальною подачею.
Пише Ровесник.
- Твердий сир – 100 г
- Плавлений сир – 100 г
- Крабові палички – 100 г
- Майонез (середньої жирності, делікатесний) – 50 г
- маслини чорні (без кісточки) 50 г
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Твердий сир натираємо на тертушці із дрібними отворами. До твердого сиру дотираємо плавлений сир, потім крабові палички (вони будуть легко натиратись, якщо підморозити перед готуванням). Поливаємо майонезом, солимо та перчимо. Ретельно перемішуємо.
Застилаємо зручну ємність харчовою плівкою, викладаємо 1 неповну столову ложку сирної маси, а в центр – чорну маслинку без кісточки. Формуємо кульку. Зліплюємо усі кульки та обвалюємо їх в дрібно шаткованому кропі. Закуску викладаємо на пласку тарілку та ставимо в холодильник на 10 хвилин.
Смачного!