Бананово-шоколадний пляцок – швидко готується, а ще швидше зникає.
Інгредієнти:
- 3 середніх банана (стиглих)
- 3 яйця
- 100 г борошна (я використовувала вівсяне)
- 40 г цукру
- 30 г какао
- 30 г подрібнених волоських горіхів
- 1 чайна ложка розпушувача
- Дрібка солі
Глазур
- 50 г шоколаду
- 50 мл. молока
- 20 г горіхів
Білки відокремити від жовтків, до білків додати цукор і збити до міцної піни. До жовтків додати банани і перемішати до однорідності, додати решту інгредієнтів і добре перемішати. В кінці поступово додати збиті білки і перемішати до однорідної консистенції. Вилити у форму (30/10) Випікати 40-45 хвилин на 180 . Нехай охолоне.
Робимо топінг. Розтопити шоколад, додати молоко і подрібнені горіхи. Перемішати і вилити на тісто.
Обговорення