Якщо хочеш створити яскраву закуску, використовуй різноколірний болгарський перець. Її готувати дуже просто. Пише Агротер.
Інгредієнти:
4 болгарських перці
200 г бринзи
40 г вершкового сиру
1-2 зубчики часнику
40 г волоських горіхів
20 г петрушки
Спосіб приготування:
Болгарські перці помий, розріж навпіл і видали насіння з перетинками. Виклади половинки перців на деко і запікай 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дай їм охолонути і зніми з них шкірку.
Для начинки до бринзи додай вершковий сир, пропущений через прес часник, подрібнені волоські горіхи і нарізану петрушку. Добре перемішай начинку.
На кожну половинку запеченого перцю виклади по ложці начинки і загорни їх рулетиками. Виклади їх на тарілку і прикрась зеленню.
Раніше ми писали простий рецепт ароматних та поживних горохляників.
Обговорення