Пропонуємо вам спробувати зробити котлетки за нашим рецептом. Вони завжди будуть соковитими та м’якими з будь-якого м’яса: курка, телятина чи свинина.
- м’ясо, 1 кг (будь-яке);
- цибуля, 1 шт.;
- батон чи білий хліб, 200 г;
- молоко, 250 г;
- вода, 200 мл;
- сіль, перець або суміш перців, спеції та приправи.
Приготування:
Батон або білий хліб ріжемо скибочками і заливаємо молоком, залишаємо доти, доки батон не розм’якне.
М’ясо проводимо через м’ясорубку. Цибулю також подрібнюємо м’ясорубкою. Батон злегка віджимаємо і перекручуємо, можна м’ясорубкою або перебиваємо занурювальним блендером. Змішуємо фарш, батон та цибулю. Заправляємо масу сіллю, перцем і різними спеціями на ваш смак і вимішуємо. Відправляємо в холодильник на 3-4 години.
Формуємо котлети, паніруємо в борошні або сухарях, обсмажуємо у сковороді.