Млинці — улюблене блюдо багатьох, але що робити, якщо у вас вдома немає яєць? Насправді є маса рецептів млинців і без яєць, інформує Ukr.Media.
Вам знадобиться:
- 1/2 склянки молока;
- 2/3 склянки води;
- 4 столові ложки (ст. л.) вершкового масла розтопленого;
- 1 ст. л. ванілі;
- 1 склянка універсального борошна;
- 1 ст. л. рослинної олії;
- 1 ст. л. цукру;
- 1/4 чайної ложки солі.
Як приготувати:
- Додайте всі вологі інгредієнти в блендер.
- Перемішайте сухі інгредієнти.
- Повільно додайте в блендер, що працює на середній швидкості, до повного перемішування.
- Вилийте 1/4-1/3 склянки тіста на розігріту сковороду і перемішайте, поки дно не буде повністю покрито ним.
- Готуйте, поки верх не стане матовим. Краї будуть відлипати від сковороди і рум’янитися. Потім використовуйте гумовий шпатель, щоб послабити краї, і обережно переверніть млинець, щоб підсмажити іншу сторону.
- Викладіть на тарілку і додайте начинку.
- Згорніть і насолоджуйтеся!
- Якщо ви помітили, що млинці прилипають, збризніть сковороду між млинцями.
- Ваші млинці без яєць готові до подачі та вживання. Як бачите, цей рецепт швидкий і простий, а різниця з традиційним рецептом млинців мінімальна.
Примітки та поради:
- Якщо тісто недостатньо добре розтікається по дну, додайте ще молока або води.
- Приготуйте солодкі млинці з цукровою пудрою, сиропом, (підігрітими) фруктами, варенням або іншими смачними солодкими начинками.
- Якщо ви веган або у вас непереносимість лактози, замініть молоко на соєве, мигдальне молоко або воду, а масло — на маргарин
Обговорення