Дістаньте курку з холодильника, щоб вона не була занадто холодна перед приготуванням. Розріжте філе уздовж та трохи відбийте м’ясо.
У неглибоку тарілку додайте гірчицю, подрібнений часник, яйце і корицю. Збийте маринад до однорідної маси.
Також подрібніть руками кукурудзяні пластівці.
Інградієнти:
Для курячих котлет
- Куряче філе – 2 штуки
- Діжонська гірчиця – 70 г
- Часник – 1 зубчик
- Мелена кориця – пів чайної ложки
- Яйце
- Кукурудзяні пластівці – 75 г
- Соняшникова олія – 2 ст. ложки
Для подачі:
- Помідори черрі або редис
- Листя салату
Як слід вимочіть шматки філе в маринаді.
Тоді обваляйте курятину, змочену маринадом, в кукурудзяних пластівцях. І залиште на 5-10 хвилин.
Розігрійте сковороду, змащену олією, та викладіть туди шматки курки.
Обсмажуйте з двох боків до готовності.
Подавайте разом з помідорами черрі та листям салату.
Обговорення