• Останні
  • У тренді
Реберця зі сливовим соусом просто тануть у роті: рецепт дня

Реберця зі сливовим соусом просто тануть у роті: рецепт дня

05.10.2023
На Тернопільщині двом державним реєстраторам повідомили про підозру в незаконній перереєстрації земельної ділянки

На Тернопільщині двом державним реєстраторам повідомили про підозру в незаконній перереєстрації земельної ділянки

26.08.2025
Медалі завжди знаходять своїх героїв

Медалі завжди знаходять своїх героїв (фото)

26.08.2025
освятили ікони,

У Тернополі освятили ікони, написані у школі іконопису до Дня Незалежності

26.08.2025
ГРВІ та COVID-19

На Тернопільщині у 2,5 раза зросла захворюваність на ГРВІ та COVID-19

26.08.2025
керував неповнолітній

У Тернополі 15-річний підліток влаштував поліції перегони

26.08.2025
Володимира Начичка

У боях на Донеччині загинув 29-річний військовий з Тернопільщини Володимир Начичко

26.08.2025
Екоінспекція покaрaлa ресторaн «Фaйне місто» зa пошкодження дерев і гaзону у центрі Тернополя

Екоінспекція покaрaлa ресторaн «Фaйне місто» зa пошкодження дерев і гaзону у центрі Тернополя

26.08.2025
Тернопільські медики врятували дівчинку з опіками під час аварійної евакуації

Тернопільські медики врятували дівчинку з опіками під час аварійної евакуації

26.08.2025
Воїн із Тернопільщини Володимир Гуменний отримав «Золотий хрест» у День Незалежності

Воїн із Тернопільщини Володимир Гуменний отримав «Золотий хрест» у День Незалежності

26.08.2025
УПЦ МП у хресному ході до Почаєва використовує символіку окупантів

УПЦ МП у хресному ході до Почаєва використовує символіку окупантів

26.08.2025
Ректор ТНПУ Богдан Буяк представив Тернопільщину на Національному молитовному сніданку

Ректор ТНПУ Богдан Буяк представив Тернопільщину на Національному молитовному сніданку

26.08.2025
Бійці 44-ї тернопільської бригади показали, як знищили військову техніку росіян

Бійці 44-ї тернопільської бригади показали, як знищили військову техніку росіян

25.08.2025
Вівторок, 26 Серпня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Реберця зі сливовим соусом просто тануть у роті: рецепт дня

Опубліковано Газета Місто
05.10.2023

Такі запечені у духовці реберця просто тануть в роті. Вони дуже ніжні, соковиті і гостренькі. Смакота! Секрет – у температурі випікання.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

салату з куркою та чорносливом

Новий рецепт салату з куркою та чорносливом

19.08.2025
Медовий торт

Рецепт медового торта з фісташками, вишнею та лимонним кремом

17.08.2025

Інгредієнти:

1 кг ребер

олія

по 1,5 ч. ложці спеції (паприка, червоний перець, часниковий порошок, цукор, сіль)

Соус до м’яса:

30 мл лимонного соку

15 мл  соєвого соусу

75 г сливового варення

15 г імбиру

Спосіб приготування:

Свинні ребра помити, почистити від зайвих плівок, порізати порційно по 1-2 кісточці. Гарно змастити олією. Спеції змішайте до однорідності. Обваляйте добре ребра в цій суміші з усіх боків і замаринуйте (я маринувала ніч). Далі викладіть в глибше деко на фольгу. Зверху прикрийте фольгою і запікайте 2 год при 160 градусах.

Тим часом приготуйте соус. У сливове варення додайте лимонний сік, тертий імбир і соєвий соус, гарно вимішайте, краще зблендеруйте. Витягніть ребра, зніміть верхню фольгу, змастіть їх соусом і в духовку ще на 15 хв при 180 градусах. Завдяки низькій температурі і довгому приготуванню ребра не втрачають сік і виходять ніжними та м‘якими. Щоб досягти взагалі ідеального результату, радять готувати ребра 3-4 год при температурі 120 градусів.

Порада: якщо у вас немає сливового варення, можна кілька слив стушкувати з додаванням цукру, а потім змолоти блендером до однорідності.

Інформує Агротер.

Читайте нас в Google News
Теги: ребрарецептсоус
Share20ShareSend

Пов'язані публікації

кабачкових чебуреків

Рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром

10.08.2025
Піца з листкового тіста

Швидка домашня піца з листкового тіста

09.08.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Через авaрію кaнaлізaційного колекторa нa Руській в Тернополі усклaднений рух трaнспорту 26.08.2025
  • У Тернополі презентували документальний фільм про оборону Торецька 26.08.2025
  • У центрі Тернополя сьогодні буде понижений тиск газу 26.08.2025
  • Наші воїни нищать окупантів із «Mk 19» (фото) 26.08.2025
  • Захисник із Тернопільщини Володимир Гуменний отримав Золотий хрест у День Незалежності 26.08.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.