пологовий
Секрети успішних прогнозів на бокс: путівник для всіх
Василь Саманчук
завод
індивідуальні номерні знаки
«Агрон» та «Подоляни» зазнали поразок в аматорському чемпіонаті
На Харківщині загинув 38-річний спецпризначинець Євген Сиротюк
У Великогаївській громаді відзначили День Європи.
Надскладні операції травмованим українцям робитимуть у Тернопільській обласній лікарні
Від початку року у Тернопільській області сталося 137 ДТП з постраждалими
лекція Микола Лазрович війна

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації

Обговорення