Для пана коти
- 270г рідких вершків
- 30 г цукрової пудри
- стручок ванілі
- 2 листки желатину (4г) +
- 40 г купажу чорниць (чи інших ягід)
Розм’якшіть желатин у великій мисці з холодною водою. Вершки, цукор і ванілін розігрійте в каструлі. Знявши з вогню, додайте відціджений і розм’якшений желатин. Добре перемішати, розподілити по формі міні кубики (4 кубики). Додайте змішану чорницю до решти приготування. Добре перемішайте, можливо ще раз. Розподіліть між 4 іншими кубиками у формі. Поставте в холодильник мінімум на 3 години.
Для печива:
- 70 г борошна
- 10 г цукрової пудри
- 40 г вершкового масла
- 1 яєчний жовток
- 1 щіпка солі
Змішати всі інгредієнти, накрити кришкою і поставити в холодильник. Розкачайте тісто між двома аркушами пергаменту, потім виріжте квадрати за допомогою зубчастої форми для печива. Випікайте при 180°C приблизно 10 хвилин.
Оформлення
Викладіть застиглі кубики пана-коти на печиво, чергуючи ванільну та чорничну пана-коту. Я прикрасила чорницею та листочками м’яти.
Смачного!
Обговорення