Цей рецепт вінегрету пропонує оригінальний підхід до приготування класичного салату, додаючи йому нових смакових відтінків завдяки використанню діжонської гірчиці та яблучного оцту. Простий у приготуванні, але насичений смаком, цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого столу.
Нетрадиційний, але дуже смачний вінегрет, пише Агротер з посиланням на Ukr.Media.
Інгредієнти
- Буряк (запечений або відварений) — 1 шт.
- Морква (відварена чи запечена) — 1 шт.
- Огірок солоний — 1 шт.
- Цибуля — 0,5 шт.
- Діжонська гірчиця — 1 ст.л.
- Оцет яблучний — 1 ст.л.
- Олія оливкова — 2 ст.л.
- Сіль
- Зелень за бажанням
Покрокове приготування
Наріжте буряки тонкою соломкою. Додайте до них оцет та гірчицю. Перемішайте і дайте настоятися 15-20 хвилин. У цей час наріжте такою ж соломкою солоний огірок та моркву, цибулю — півкільцями. Додайте овочі до буряків, заправте оливковою олією та перемішайте. Можна посолити до смаку.
Секрет неперевершеного смаку
Чим простіше блюдо, тим воно смачніше. Так і з цим салатом. Дуже просто і дуже смачно! Дайте салату настоятися хоча б пару годин у холодильнику — так він ще смачніший!
Раніше ми писали простий рецепт смачнючих баклажанів “гармошка”.
Обговорення