Ярмошевич Ольга, дієтолог, поділилася рецептом салату з куркою та чорносливом. До публікації авторка додала список інгредієнтів та покрокове приготування.

Для салату потрібні:
- 300 грамів курячого філе,
- 5 яєць,
- 150 грамів чорносливу,
- 100 грамів волоських горіхів,
- 100 грамів твердого сиру,
- сметана з гірчицею для заправки,
- сіль, перець за смаком,
- зелень для прикраси.
Курине філе відварити, яйця відварити окремо, охолодити. Яйця очистити, відокремити білки від жовтків, окремо натерти на дрібній тертці.
Філе нарізати дрібно або розібрати на волокна. Чорнослив розпарити і дрібно нарізати. Горіхи подрібнити.
Твердий сир натерти на великій тертці.
Далі інгредієнти викладають шарами, змащуючи кожен шар сметаною і додаючи сіль за смаком. Послідовність шарів: філе, жовтки, чорнослив, сир, горіхи, білки.
Авторка підкреслила, що готовому салату потрібно дати просочитися в холодильнику, після чого можна подавати його на стіл, прикрасивши зеленню.
Смачного!
Спробуйте також рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром.