• Останні
  • У тренді
м’ясо з персиками

Незвичний сезонний рецепт мʼяса з персиками

04.07.2024
Тернопіль попрощався з фотографом і артилеристом Юрієм Костишиним

Тернопіль попрощався з фотографом і артилеристом Юрієм Костишиним

17.12.2025
Тернопільщина оптимізує енергоспоживання після атак на енергетику

Тернопільщина оптимізує енергоспоживання після атак на енергетику

17.12.2025
Вогнева підготовка в ССО: секрети від інструктора навчально-тренувального центру

Вогнева підготовка в ССО: секрети від інструктора навчально-тренувального центру

17.12.2025
Постійні комісії Тернопільської обласної ради: ефективні рішення для підтримки громад та розвитку регіону

Постійні комісії Тернопільської обласної ради: ефективні рішення для підтримки громад та розвитку регіону

17.12.2025
продовжують працювати над розвитком інфраструктури

У Білобожницькій громаді облаштують пішохідну доріжку в селі Джурин

17.12.2025
видання початку ХХ століття

Давнє Євангеліє передали до фондів Кременецько-Почаївського заповідника

17.12.2025
Різдвяну шопку від «Кози Дерези» з Тернополя представили на аудієнції президента Зеленського у Папи Римського

Різдвяну шопку від «Кози Дерези» з Тернополя представили на аудієнції президента Зеленського у Папи Римського

17.12.2025
відвідав тернополянку

Міський голова Тернополя відвідав тернополянку, яка постраждала внаслідок ракетного обстрілу

17.12.2025
Дмитро Лубінець

У Тернополі відбудеться зустріч Омбудсмана Дмитра Лубінця з родинами захисників

17.12.2025
державні нагороди за мужність

Військовослужбовців 105 бригади ТрО нагородили державними відзнаками

17.12.2025
отримали відзнаки святого Пантелеймона

Двом завідувачкам відділень Тернопільської обласної лікарні вручили відзнаки святого великомученика Пантелеймона

17.12.2025
Повідомлено про підозру учaснику схеми привлaснення бюджетних коштів нa ремонті приміщення ДСНС нa Тернопільщині

Повідомлено про підозру учaснику схеми привлaснення бюджетних коштів нa ремонті приміщення ДСНС нa Тернопільщині

17.12.2025
Середа, 17 Грудня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Незвичний сезонний рецепт мʼяса з персиками

Опубліковано Вірослава Їжак
04.07.2024

Зараз сезон персиків, якщо ви шукаєте спосіб, як смачно їх приготувати, ось вам цікавий рецепт. У цій страві персики стануть чудовим доповненням до м’яса, роблячи його неймовірно смачним.

м’ясо з персиками

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

запечена картопля у грибному соусі

Як приготувати запечену картоплю у вершково-грибному соусі

15.12.2025
капусняк

Традиційний тернопільський капусняк з пшоном

12.12.2025

Пише Агротер.

Інгредієнти:

Свиняча вирізка — 500 г,

Борошно — 20 г,

Сіль, перець за смаком,

Оливкова олія — 45 мл,

Персики — 4 штуки,

Віскі — 30 мл,

Яблучний оцет — 45 мл,

Мед — 20 г,

Часник сушений — 1 дрібка,

Перець червоний — 1 дрібка,

Вершкове масло — 20 г.

Приготування:

Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180°C та підготуйте форму для запікання.

Далі перейдемо до м’яса – обваляйте свинину у борошні, посипте сіллю та перцем. Потім необхідно обсмажити свинину на сковороді з додавання оливкової олії до рум’яності з усіх боків.

Перекладіть свинину у форму та відправте в духовку приблизно на 20 хвилин. А коли м’ясо буде повністю готове, дайте йому «відпочити» ще хвилин 10. Потім наріжте вирізку на скибочки.

Очистіть персики від шкірки і наріжте їх часточками. Відправте на сковороду та обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Далі до фруктів додайте віскі, оцет, мед, часник і червоний перець. Нагрівайте до загущення соусу близько 5 хвилин. Зніміть з вогню та додайте до соусу вершкове масло.

Читайте нас в Google News

Все, що залишається зробити – це подати страву. М’ясо розкладіть по тарілках, а зверху розподіліть соус. Також можна додати на тарілку будь-які овочі – у приготованому або сирому вигляді.

Теги: м’ясоперсикипечене м’ясорецептсмачно
Share9ShareSend

Пов'язані публікації

коцюрба

Як приготувати коцюрбу – стародавню страву з картоплею, галушками, шкварками та цибулею (відео)

09.12.2025
Капустяник

Простий рецепт капустяника без тіста

28.11.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Збаразька міська рада передала захисникам тепловізійний приціл Pulsar Thermion 17.12.2025
  • У Тернополі стали відомі лауреати Всеукраїнської премії Братів Лепких 16.12.2025
  • Тернопільміськгаз надає послуги з технічного обслуговування газового обладнання 16.12.2025
  • Тернопільська митниця отримала відзнаку від Європейської Бізнес Асоціації 16.12.2025
  • Захисника з Лопушненської громади нагороджено Золотим Хрестом та медаллю «За оборону рідної держави» 16.12.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.