Легкий літній салат з абрикосом та бринзою смакуватиме по-особливому. Спробуйте, інгредієнтів небагато, тому на приготування знадобиться лише кілька хвилин. Пише Агротер.
Інгредієнти:
70 г бринзи,
3 гілочки базиліку,
5 штук стиглих абрикосів,
1 ст. л. лимонного соку,
по декілька крапель олії та меду, дрібка сушеного імбиру,
використайте зелень за смаком: листя салату, руколу тощо,
1 ст. л. кунжуту.
Спосіб приготування:
Кунжут слід підсушити на сковорідці. Зелень помити та просушити. Базилік перетерти з олією, медом, лимонним соком та імбиром.
Абрикос відділити від кісточок та порізати на чотири частини. Бринзу – нарізати рівними дрібними кубиками.
Змішайте з лимонною заправкою абрикос, викладіть його на подушечку зелені. Додайте кубики бринзи та посипте салат смаженим кунжутом.
Обговорення