Всі знають, як готувати котлети з м’яса та й рецепт їхнього приготування доволі простий. Діти дуже люблять котлети, але не завжди смажені м’ясні котлети є корисними для дітей. Котлети з капусти – саме та альтернатива, яка може сподобатися навіть самим вибагливим дітям, якщо знати правильний рецепт.
Інградієнти:
1 кг білокачанної капусти;
60 грамів борошна;
2 картоплини;
120 грамів манної каші;
2 цибулини;
100 грамів олії;
сіль, перець, часник та зелень – за смаком.
Готуємо:
Закип’ятіть воду та опустіть в неї капусту, її потрібно варити орієнтовно 5 хвилин, але не більше;
Наріжте цибулю так, щоб її можна було пропустити через м’ясорубку;
Готову капусту та цибулю подрібнюємо у м’ясорубці, щоб отримати капустяний фарш.
Якщо немає м’ясорубки, ви можете дуже-дуже дрібно нарізати ці продукти та перемішати, але зверніть увагу, що фарш тріщки відрізнятись від оригіналу;
Додайте зелень, часник та сіль, все добре перемішуємо. Крім звичайний спецій, можете додати ваші улюблені, які ви постійно додаєте, вони ніяк не зіпсують страву;
Натираємо на крупній тертці наші картоплини та додаємо до “фаршу”;
Після того, як все ретельно перемішали, додайте манну крупу і ще раз перемішайте. Вона потрібна для того, щоб котлети тримали форму та не розлазилися на сковороді;
Формуємо котлети, обвалюємо у борошні та починаємо смажити на олії до золотавої скоринки;
Смачного!
Обговорення