розшук
Катання без шоломів на мотоциклі завершилась серйозними травмами для водія і пасажира у Колиндянах
Букети з півоній — ідеальний подарунок для особливого випадку
Лють
Любителю вибухів у Тернополі повідомили ще одну підозру – вимагав чверть мільйона євро
Монастир на Тернопільщині отримав статус об’єкта культурної спадщини національного значення
свічка
Вишнівецька громада отримала сучасний рентгенографічний комплекс від Програми USAID DOBRE
Запитання щодо безпеки житла потребують фахових відповідей
Послужний список
З 1 квітня на всіх рибогосподарських водних об’єктах Тернопільщини починається нерест
У Чорткові зібрали нараду щодо ліквідації спалаху сказу

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації

Обговорення