Представники Шумської громади долучилися до зведення оборонних укріплень на сході України
"Магос"
підозри нардепам
28 грудня
Роман Князевич
Віктор Павлік
Василь Барвінський
95-річчя Марії Дзіковської
Електронну колядку
історію з минулого
Лікар на підвіконні: каланхое порятує від хвороб
Різдвяний павук та дідух

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації