Володимир Труш
Олега Побережнюка
Оксана Пастущин
Одинадцять ліцеїстів з Тернополя здобули максимальні бали на НМТ
В Тернопільській області введено обмеження руху великовагового транспорту
Галиною Лащик
Михайло Діанов
Хмельниччину атакували “Кинджали”: в ОВА розповіли, чи є наслідки
Світлана Яцишин
Освіжитись «Опіллям» під ритми фламенко: тернопільська продукція вже є й в Іспанії
Підвели підсумки і визначили рейтинг спроможності 55 громадТернопільщини за січень–червень 2025 року
Ігор Гайдук

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації