Судитимуть водія, який скоїв смертельну аварію на Кременеччині
У Києві поліцейський, який відповідав за арештоване майно, зник із грошима
Ветеран Андрій Соловко протестував безбар’єрний маршрут у Тернополі
Язловецький замок
7 листoпада
Лис
Богодар Которович
Колишньому працівнику поліції
Колготки якого кольору носити цієї осені: гід актуальними відтінками
незаконно придбав і зберігав вогнепальну зброю
Олена Шуляк
Мажор

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації