У Тернополі зловили місцевого жителя, який допомагав ухилянтам оформляти інвалідність за 8 тис доларів
Міський голова Збаража зустрічався з послом Бельгії
Спільна заява з приводу захисту інформаційного простору України від російських ворожих телеграм-каналів
Фактів насильства Новосільській спеціaльній школі не виявлено, проблем з фінансуванням не має, – Тернопільська ОВА
тернопільобленерго
Євген Дяків
%D0%A1%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0%20Louis%20Vuitton%20%D0%BC2.jpg
Цьогоріч на здобуття Всеукраїнської премії ім. Братів Лепких претендуватимуть дев’ять осіб
Богдана Верблянського
Наталія Грабарчук
Ігор Бохенко
Осінні канікули для тернопільських школярів розпочнуться на тиждень пізніше

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації

Обговорення