п’ятьох полеглих військовослужбовців
Галина Вандяк
офіційно затверджений бренд міста
Волонтери «Української команди» зі Збаража передали воїнам EcoFlow
старовинного кахлю
«Другий день народження» – це уже буденність: війна очима артилериста з Тернополя
Тернопіль у ТОП-5 лідерів цифрової трансформації України
кіт упав у криницю
Євробачення-2025: Австрія тріумфує, Україна у першій десятці
Сергій Малик
У Тернопільській області провели перевірки об’єктів водопостачання
У Тернополі на вулиці Острозького водій електросамоката збив жінку на піхошідному переході, – потерпілу довелося госпіталізувати

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації