Вже вдруге затримали п’яного депутата Збаразької міської ради від партії «Слуга народу» за кермом авто
Ігор Сопель
Не зламала ні війна, ні важкі поранення, і ми не забудемо героїчні подвиги побратимів, – ветеран війни Руслан Пелехатий
У Бережанах жінка облила суперницю хімічною речовиною
Шахраї виманюють банківські дані громадян через фішингові сайти
Spannabis 2025
“Змінюю світ довкола себе”: тернополянка у дворі розмальовує паркан
На Тернопільщині сталася смертельна ДТП за участю трьох автомобілів
7 ідей як прикрасити оселю до Великодня
У кожного свій фронт: Історія про українця, який не залишився осторонь
лемківська нагрудна прикраса
PARFENIUK

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації