Домашнє вівсяне печиво не зрівняється з магазинним. Приготуйте за нашим рецептом за 15 хвилин та смакуйте корисною випічкою, пише Агротер з посиланням на Prostoway.
Інгредієнти:
100 г м‘якого вершкового масла
12 ст. л вівсянки
8 ст. л. борошна
7 ст. л цукру
1 пакетик ванільного цукру
1/2 ч. л. розпушувача
кориця на смак
Спосіб приготування:
Візьміть посудину, покладіть у неї розм‘якшене масло та змішайте з яйцем. Після цього додайте усі сухі інгредієнти та гарно все перемішайте.
Сформуйте печиво та викладіть його на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте печиво у духовку та випікайте протягом 15 хвилин.
Коли підрум’яниться – діставайте з духовки та смакуйте з молоком або з чаєм. Смачного!
Раніше ми писали простий рецепт фруктового морозива від культового кухаря.
Обговорення