У мережі опублікували рецепт курячої шинки в пакеті. Авторка публікації – Марина Дієтолог Онлайн. Вона детально розповіла, як приготувати цей продукт вдома.
У дописі зазначено харчову цінність страви: «151.25 ккал/100 г 🍁 Б/Ж/В: 18.58 / 0.98 / 15.69».
Інгредієнти
Для приготування використовують мінімальний набір продуктів:
- куряче філе – 1 шт.;
- мед – 2 ст. л.;
- розмарин – за смаком;
- чебрець (тим’ян) – за смаком;
- сіль, перець – за смаком.
У рецепті зазначено поетапне приготування:
«Філе розрізаємо на 2 шматки без шкірки та викладаємо у миску. Додаємо мед, сіль, сушені розмарин, чебрець і мелений перець. Добре перемішуємо й складаємо філе з травами у харчовий пакет. Маринуємо у холодильнику 48 годин».
«Замариноване філе промиваємо та заливаємо водою на 1 годину. Два підготовлені шматки філе складаємо один на одного й щільно перев’язуємо шпагатом. Посипаємо сухими травами».
«Викладаємо курячу шинку у пакет для запікання, занурюємо в киплячу воду, зменшуємо вогонь до мінімуму та варимо 6–7 хвилин. Потім вимикаємо вогонь і залишаємо рулет у воді до повного охолодження».
«Готову ароматну шинку дістаємо з пакета, нарізаємо та подаємо».

Смачного!
Спробуйте приготувати також баклажани в духовці з помідорами, сиром і грибами.