Вдалими вважаються чебуреки із соковитою начинкою, м’яким кантиком та ніжним тістом. Смачні пиріжки з м’ясною або будь-якою іншою начинкою знають і люблять багато хто, якщо не всі!
Інградієнти:– 1,50 скл. пшеничного борошна– 2 яйця– 3 ст. л. соняшникової олії– 0,50 скл. води– 300 гр свинячого фаршу– 2 цибулини– чорний перець (мелений)за смаком– сільза смаком
Просіюємо борошно, додаємо яйце, інтенсивно перемішуємо, потім додаємо масло і пермішуємо до однорідної маси.
Воду трохи підігріваємо і підсолюємо. Вливаємо в борошно, замішуємо тісто і відправляємо його в холодильник на 2 години. У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, солимо і перчимо.
Тісто розділяємо на порційні однакові шматочки і тонко розкатуємо.
Викладаємо начинку, краї з’єднуємо за допомогою виделки. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо чебуреки. Змащуємо наші чебуреки яйцем, за бажанням можна присипати тертим сиром.
Закриваємо чебуреки фольгою так, щоб вона не торкалася виробів.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Загальний час запікання – 30 хвилин: 15 хвилин під фольгою та 15 хвилин без неї.