• Останні
  • У тренді
біляші без замісу

Біляші без замісу на кефірі, молоці або воді

09.09.2025
Сьогодні уночі в Україні переведуть годинники на зимовий час

Сьогодні уночі в Україні переведуть годинники на зимовий час

25.10.2025
У Тернополі вшанували пам’ять Героя Миколи Голубовича: його дітям вручили пам’ятні годинники

У Тернополі вшанували пам’ять Героя Миколи Голубовича: його дітям вручили пам’ятні годинники

25.10.2025
Біля Тернопільської міської ради тимчасово не можна буде паркувати автомобілі

Біля Тернопільської міської ради тимчасово не можна буде паркувати автомобілі

25.10.2025
Над Тернопільщиною збили ракети: де спрацювала ППО

Під час атаки рф над Києвом збили чотири балістичні ракети

25.10.2025
На водогоні – аварія: 50 000 львів’ян третю добу без води

На водогоні – аварія: 50 000 львів’ян третю добу без води

25.10.2025
Микола Люшняк – співавтор законопроєкту про мобілізацію, який пропонує реорганізувати ТЦК

У Тернополі вчителя фізкультури мобілізували до армії попри чинну відстрочку

25.10.2025
Справу про смерть маленького Єремія у Тернополі знову переносять: мама каже, що процес затягують

Справу про смерть маленького Єремія у Тернополі знову переносять: мама каже, що процес затягують

25.10.2025
Книгофест «Подоляни»

У Тернополі відбувається «Книгофест Подоляни»: 25 видавництв і зірки літератури

25.10.2025
У Тернополі відбувся перший «Кубок єдності»: 70 школярів грали за інтеграцію

У Тернополі відбувся перший «Кубок єдності»: 70 школярів грали за інтеграцію

25.10.2025
Олів’є з морепродуктами

Рецепт корисного салату Олів’є з морепродуктами

25.10.2025
мирна акція

У Чорткові провели акцію на підтримку родин безвісти зниклих і полонених

25.10.2025
Підвищення тарифів на опалення

Підвищення тарифів на опалення в Україні неминуче: тепловики пояснили причини

25.10.2025
Неділя, 26 Жовтня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Біляші без замісу на кефірі, молоці або воді

Опубліковано Вірослава Їжак
09.09.2025

Біляші без замісу стали популярними завдяки простоті приготування. Вони виходять рум’яними, з м’ясною начинкою, але без складного тіста. Є кілька перевірених варіантів – на кефірі, молоці та воді, пише УНІАН.

Біляші на кефірі

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Олів’є з морепродуктами

Рецепт корисного салату Олів’є з морепродуктами

25.10.2025
рецептом домашнього сирника

Рецепт сирника від відомого священника-блогера з Тернопільщини Олексія Філюка

24.10.2025

Для цього варіанту потрібно:

  • 500 г фаршу,
  • 300 г кефіру,
  • 200 г борошна,
  • 70 г цибулі,
  • 2 яйця,
  • по 0,5 ч. л. цукру і соди,
  • спеції, олія.

Цибулю дрібно нарізають і обсмажують до м’якості, після чого додають фарш і тушкують разом кілька хвилин. У мисці змішують кефір, яйця, цукор, соду та спеції, додають борошно, щоб тісто вийшло як для оладок. Туди ж вводять фарш із соком. Після короткого відпочинку тісто викладають ложкою на сковорідку з олією. Смажать під кришкою на слабкому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Біляші на молоці

Інший спосіб приготування передбачає використання молока і сметани. Інгредієнти:

  • 400 г фаршу,
  • 80 г цибулі,
  • 100 мл молока,
  • 100 мл сметани,
  • 1 яйце,
  • 200 г борошна,
  • 5 г розпушувача,
  • 80 мл олії, сіль, перець.

Цибулю дрібно ріжуть і обсмажують із фаршем до готовності. Окремо змішують молоко, сметану, яйце, борошно, розпушувач і спеції. Коли фарш охолоне, його додають у тісто. Смажать біляші на сковорідці до рум’яності з обох боків.

Біляші на воді

Третій варіант підходить, коли немає молочних продуктів. Потрібно:

  • 400 г борошна,
  • 200 г фаршу,
  • 1 цибулина,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 0,5 ч. л. цукру,
  • пачка сухих дріжджів,
  • 500 мл води,
  • спеції, олія.

У мисці змішують борошно з дріжджами, сіллю і цукром, додають теплу воду і збивають міксером. Тісто виходить як сметана. Дається відстоятися 45 хвилин. Цибулю обсмажують, відціджують від олії і додають до фаршу зі спеціями. На сковорідку викладають тісто, на нього – м’ясо і знову трохи тіста зверху. Смажать під кришкою, перевертаючи. Готові біляші викладають на серветку, щоб прибрати зайву олію.

Смачного!

Спробуйте також рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром.

Читайте нас в Google News
Теги: біляшікулінаріям’ясорецептисмачношвидкі страви
Share8ShareSend

Пов'язані публікації

картопляні сирні галушки

Як приготувати найсмачніші картопляні сирні галушки

15.10.2025
відбивні

Простий рецепт найніжніших відбивних

14.10.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Найближчими днями Тернопільщина втратила чотирьох захисників 25.10.2025
  • Леонія Глушкова з Чортківщини відзначила столітній ювілей 25.10.2025
  • У Чорткові відбулась акція на підтримку зниклих безвісти захисників 25.10.2025
  • Учні тернопільських закладів освіти бігли Шкільну Озеряну – 2025 25.10.2025
  • Історія захисника з позивним Вітер із Тернопільщини 25.10.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.