Лаваш з тунцем – це простий, смачний і поживний перекус, який можна приготувати всього за кілька хвилин. Завдяки ніжному тунцю, свіжим овочам і соусу, загорнутим у тонкий лаваш, страва виходить легкою, але ситною, пише Телеграф.
Такий рулет ідеально підходить для сніданку, ланчу або швидкого перекусу в дорозі. А рецептом поділилися на Instagram-сторінці “anny.cooking”.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Основні інгредієнти
- Лаваш – 2 шт
- Тунець консервований – 1 шт
- Крем-сир – 200 гр
- Яйце куряче – 3 шт
- Огірки – 2 шт
- Сир твердий – 50 гр
- Кріп за смаком
Лаваш з тунцем: етапи приготування
Яйця відварити, натерти на дрібній тертці.
Огірки нарізати кубиками.
Тунець викласти до огірків, додати крем-сир, перемішати.
З’єднати в іншій мисці натерті яйця, натертий на дрібній тертці сир та крем-сир, перемішати.
Змастити сирною масою лаваш, присипати кропом. Викласти зверху другий лаваш, змастити начинкою з тунцем.
Загорнути лаваш рулетом, обгорнути харчовою плівкою, охолодити протягом години та нарізати на шматочки.
Готуйте із задоволенням та насолоджуйтеся кожним шматочком! Смачного!
Читайте також: Швидкий рецепт картопляних млинців на закуску.
Обговорення