Салат з “Мівіною” був дуже популярний у 90-х. Він простий та смачний. А ви готували такий салат? Спробуйте, вдалий рецепт.
Пиш Агротер.
Інгредієнти:
3 п. локшини швидкого приготування
3 яйця
250 г вареної ковбаси
3 маринованих огірки
3 ст. ложки майонезу
сіль
чорний мелений перець
Спосіб приготування:
Покришити на дрібні шматочки мівіну у миску, залити окропом, накрити і дати настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, злити, запарену локшину викласти у миску, в якій будете готувати салат.
Нарізати кубиками: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додати до локшини.
Вкінці додати сіль, перець за смаком, майонез (заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішати і смакувати.
Обговорення