будні роти протиповітряної оборони
тенісний корт
Олександр Гоменюк
Жителька Бучацької громади на Тернопіллі Ганна Мединська відзначила 100 років
Медсестра «Сеньйора» повернулася з Італії, щоб рятувати життя на фронті
Сергій Паробек
Співак і композитор з Тернопільщини Роман Рудий презентував нову пісню «Літо»
Вступ 2025: Хіміко-біологічний факультет ТНПУ – де наука та освіта відкривають двері до майбутнього
Мер Володимир Шматько знищує громадський транспорт в Чортківській громаді
Володимир Савчук
Підзамочок на Тернопільщині: фортеця, що вберегла Бучач власною ціною
Ігор Гуда на Інвестконгресі-2025: девелопмент в Україні потребує швидких рішень і партнерства

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації