Капусту нарізаємо ножем або спеціальною терткою. Для любителів хрусткої капусти не рекомендуємо нарізати дуже тонко через те, що в процесі квашення капуста стане м’якою.
Інгредієнти:
Капуста білокачанна: 3 кг
Морква: 200 г
Чорний перець горошок: 10 шт
Перець духмяний: 5 шт
Лавровий лист: 3 шт
Сіль: 75
Додаємо потерту моркву, перець та лавровий лист. Посипаємо сіллю, трохи приминаємо та накладаємо в банку і ретельно утрамбовуємо. Залишаємо капусту в теплі на 3-5 днів. Періодично потрібно випускати з банки повітря, що накопичилося, для цього просто проткніть капусту в декількох місцях.
Повідомляє АгроТер.
Обговорення