Домашнє печиво завжди краще смакує, бо, окрім натуральних інгредієнтів, кожна господиня додає шматочок свого тепла. Якщо ви вдома маєте яблука і любите пісочне тісто, то цей рецепт саме для вас. Пише Агротер.
Інгредієнти:
240 борошна
1 ч. л. розпушувача
70 г кукурудзяного крохмалю
100 мл води
100 г рафінованої соняшникової олії
90 г цукру
дрібка солі
0,5 г ваніліну
3-4 шт. яблук
Спосіб приготування:
Просійте борошно і змішайте його з крохмалем. Додайте розпушувач і ванілін. Цукор і сіль розчиніть у воді, влийте олію. Додайте сухі інгредієнти і замісіть тісто. Оберніть плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин. Розкатайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте з тіста кружальця.
Почистьте яблука й наріжте скибочками товщиною 1 см. Викладіть скибочки яблук на одну половинку кружалець тіста та накрийте зверху другою половинкою. Відправте печиво випікатися в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.
Обговорення