Пропоную вітамінний салат із зелені, редиски і огірка. Рецепт із серії – салати літні. Зелень взяла, що виросло в “городі” на підвіконні (базилік, петрушка, культивована черемша-дикий часник, зелена рукола, чабер). Салат з руколи без часнику, щоб він не перебивав смак зелені. Прекрасне доповнення до відвареного курячого м’яса.
Інгредієнти
- Зелень (невелика) – 1 пуч.
- Огірок – 50 г
- Редис – 3 шт
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Сік лимонний – 1/4 ч. л.
- Сіль
- Перець духмяний – 1/2 ч. л.
Зелень беріть ту, що вам до душі. Її слід промити в холодній воді, просушити і подрібнити ножем. Я зробила помилку – скористалася ножицями для зелені і вони її пом’яли.
Редиску нарізати, додати до зелені. Невеликий огірок нарізати кільцями.Овочі злегка перемішати, скропити соком лимона, пріперчіть і полити олією.
Подавати відразу.
Обговорення