Гоменташі («Вуха Гамана») – трикутне печиво з маком чи іншою начинкою. Робити їх можна з будь-якого тіста. Ми пропонуємо рецепт пісочного печива. Начинки також можуть бути різними. Даємо найрозповсюдженішу, макову. Але мак можна замінити сухофруктами, густим джемом чи тертою рожою.
Інгредієнти:
Для тіста:
- борошно 400 г
 - цукор 100 г
 - розпушувач 1 ч.л.
 - апельсинова або лимонна цедра 1 ст.л.
 - сіль 1/2 ч.л.
 - масло 250 г
 - яйця 2 шт.
 - молоко або кефір 2 ст.л.
 
Для начинки:
- молоко ½ скл.
 - цукор ½ скл.
 - мед ¼ скл.
 - мак 150 гр.
 - мелені волоські горіхи ¾ скл.
 - родзинки ¾ скл.
 - лимонна цедра 1 ст.л.
 













 




 
 
 
 
 
 