• Останні
  • У тренді
Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

03.12.2022
щорічний всеукраїнський забіг

У Скалаті відбудеться забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України»

28.08.2025
картини Олега Шупляка

Виставка «Тернопільщина: світло для світу» триває у художньому музеї

28.08.2025
без водопостачання

Через аварію на Руській знов не буде води

28.08.2025
28 серпня

Нічна атака РФ на Україну: жертви у Києві та пошкодження поїздів Intercity+

28.08.2025
Тернопіль для ЗСУ: Передaли квaдрокоптери для 37-ої бригaди морської піхоти

Тернопіль для ЗСУ: Передaли квaдрокоптери для 37-ої бригaди морської піхоти

28.08.2025
У Тернопільському перинатальному центрі народилася двійня попри рідкісне ускладнення

У Тернопільському перинатальному центрі народилася двійня попри рідкісне ускладнення

28.08.2025
У ТНПУ відбудеться урочиста посвята першокурсників у студенти

У ТНПУ відбудеться урочиста посвята першокурсників у студенти

28.08.2025
Напередодні Дня Незалежності України в ЗУНУ відбулася презентація документального фільму «Крила вільних»

Напередодні Дня Незалежності України в ЗУНУ відбулася презентація документального фільму «Крила вільних»

28.08.2025
Чому вранці немає апетиту, а ввечері так хочеться їсти і як це виправити

Жінка поскаржилась на людський палець, знайдений у їжі, але після потрапила за ґрати: нетипова історія

28.08.2025
Тернопільських дітлахів запрошують на турнір з дворового міні-футболу

Дві тернопільські команди стартують у кубку України з футболу

27.08.2025
Можуть закрити понад 500 шкіл: уряд не хоче платити вчителям закладів освіти з малою кількістю учнів

Можуть закрити понад 500 шкіл: уряд не хоче платити вчителям закладів освіти з малою кількістю учнів

27.08.2025
“Тернопільська Озеряна 2025”: запрошують на 29-й легкоатлетичний пробіг на підтримку ЗСУ

“Тернопільська Озеряна 2025”: запрошують на 29-й легкоатлетичний пробіг на підтримку ЗСУ

27.08.2025
Четвер, 28 Серпня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Суп розсольник — це ідеальний зимовий рецепт. Він поживний, смачний, і на другий день, як і борщ, стає тільки кращим.

Опубліковано Газета Місто
03.12.2022

Розсольник може бути м’ясним, вегетаріанським і грибним. М’ясний розсольник варять як із м’яса, так і з м’ясних субпродуктів: нирок, курячих патрохів. Дуже смачний розсольник із качкою. Розсольник може бути буквально з будь-якою крупою, але найпопулярніший — це розсольник із перловою крупою та розсольник із рисом.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

салату з куркою та чорносливом

Новий рецепт салату з куркою та чорносливом

19.08.2025
Медовий торт

Рецепт медового торта з фісташками, вишнею та лимонним кремом

17.08.2025

Головне запам’ятати кілька порад: якщо варите розсольник із картоплею, то солоні огірки кладіть наприкінці варіння, інакше картопля стане жорсткою.

Якщо віддаєте перевагу розсольнику з рисом, то, щоб зберегти прозорість бульйону, перед варінням промитий рис на п’ять хвилин покладіть у киплячу воду, а потім відкиньте на сито.

Якщо з перловкою, можете спробувати промити крупу, відкинути на сито й обсмажити на маслі до золотистого кольору. Внаслідок такої обробки зменшиться час варіння.

Інгредієнти:

яловичина (краще брати з кісточкою) — 300 г;

три картоплини;

перлова крупа — 150 г;

одна морквина;

одна цибулина;

два солоні огірки;

сіль, перець, сметана для заправки.

Почистіть усі овочі. Солоні огірки можете чистити, чи ні, можете дрібно нарізати їх, а можете натерти на великій тертці. М’ясо залийте водою і поставте варитись бульйон.

Цибулю дрібно поріжте, морквину натріть на тертці, картоплю — поріжте кубиками. Перловку промийте кілька разів у холодній воді. Потім залийте чистою водою і поставте варитись паралельно з м’ясом. Краще зварити перловку окремо, щоб бульйон у супі не ставав каламутним. Доведіть перловку до кипіння та варіть 25-30 хвилин.

Коли м’ясо буде готове, дістаньте його з бульйону і поріжте. Бульйон процідіть, якщо потрібно. Додайте картоплю і перловку та варіть на слабкому вогні до готовності картоплі.

Підсмажте на олії моркву та цибулю, готову засмажку відправте в розсольник. Хвилин через п’ять покладіть солоні огірки, поверніть у каструлю м’ясо, досоліть, якщо потрібно, або просто додайте огіркового розсолу. Поперчіть. Подавайте зі сметаною, якщо любите.

Читайте нас в Google News
Теги: рецептрозсольниксуп
Share24ShareSend

Пов'язані публікації

кабачкових чебуреків

Рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром

10.08.2025
Піца з листкового тіста

Швидка домашня піца з листкового тіста

09.08.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Вночі ворог завдав удару по Києву та пошкодив поїзди Інтерсіті 28.08.2025
  • Перший в Україні міст із японських модульних конструкцій побудують на Тернопільщині 28.08.2025
  • На Тернопільщині зʼявиться новий індустріальний парк 28.08.2025
  • У Тернопільському перинатальному центрі прийняли складні пологи 28.08.2025
  • Студент ЗУНУ Віталій Пристай дебютував на Чемпіонаті світу 28.08.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.