• Останні
  • У тренді
Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

03.12.2022
Отямтеся! Прикусіть свої язики!

Отямтеся! Прикусіть свої язики!

28.10.2025
Нагорода знайшла героя: Герой України Ігор Дикун удостоєний Хреста особливих заслуг

Нагорода знайшла героя: Герой України Ігор Дикун удостоєний Хреста особливих заслуг

28.10.2025
В Україні зросла середня зарплата для нарахування пенсій до 19 856 грн

Шахрайство з насінням сої: тернопільські поліцейські розслідують справу на 400 тисяч гривень

28.10.2025
Угруповання військ «Захід» вдосконалює бойові навички з акцентом на сучасні технології

Угруповання військ «Захід» вдосконалює бойові навички з акцентом на сучасні технології

28.10.2025
У Тернополі відкрили рекрутинговий центр Сухопутних військ

У Тернополі відкрили рекрутинговий центр Сухопутних військ

28.10.2025
Як інтуїція рятує життя на війні: історія командира гармати з Тернопільщини

Як інтуїція рятує життя на війні: історія командира гармати з Тернопільщини

28.10.2025
Хакери тролять Кремль: Захарова і Медведєв на «саміті уродів» з шаманами та козаками

Хакери тролять Кремль: Захарова і Медведєв на «саміті уродів» з шаманами та козаками

28.10.2025
75-річний ювілей відзначила шанована педагог із Великих Гаїв Неля Ступак

75-річний ювілей відзначила шанована педагог із Великих Гаїв Неля Ступак

28.10.2025
Картопля по-шведськи: простий рецепт хрусткого гарніру для вашого столу

Картопля по-шведськи: простий рецепт хрусткого гарніру для вашого столу

27.10.2025
Вбивство Іринки Мукоїди з Тернопільщини: коли суд поставить крапку у справі

Вбивство Іринки Мукоїди з Тернопільщини: коли суд поставить крапку у справі

27.10.2025
2025

Понад 50 військових з Тернополя отримають грошову допомогу на спорядження

27.10.2025
Тернопільська міська рада виділила понад 1,8 млн грн на закупівлю обладнання для ЗСУ

Тернопільська міська рада виділила понад 1,8 млн грн на закупівлю обладнання для ЗСУ

27.10.2025
Вівторок, 28 Жовтня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Смачний суп для зимових вечорів. Рецепт розсольника на яловичому бульйоні

Суп розсольник — це ідеальний зимовий рецепт. Він поживний, смачний, і на другий день, як і борщ, стає тільки кращим.

Опубліковано Газета Місто
03.12.2022

Розсольник може бути м’ясним, вегетаріанським і грибним. М’ясний розсольник варять як із м’яса, так і з м’ясних субпродуктів: нирок, курячих патрохів. Дуже смачний розсольник із качкою. Розсольник може бути буквально з будь-якою крупою, але найпопулярніший — це розсольник із перловою крупою та розсольник із рисом.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Картопля по-шведськи: простий рецепт хрусткого гарніру для вашого столу

Картопля по-шведськи: простий рецепт хрусткого гарніру для вашого столу

27.10.2025
мариновані опеньки

Перевірений рецепт маринованих опеньок на зиму

27.10.2025

Головне запам’ятати кілька порад: якщо варите розсольник із картоплею, то солоні огірки кладіть наприкінці варіння, інакше картопля стане жорсткою.

Якщо віддаєте перевагу розсольнику з рисом, то, щоб зберегти прозорість бульйону, перед варінням промитий рис на п’ять хвилин покладіть у киплячу воду, а потім відкиньте на сито.

Якщо з перловкою, можете спробувати промити крупу, відкинути на сито й обсмажити на маслі до золотистого кольору. Внаслідок такої обробки зменшиться час варіння.

Інгредієнти:

яловичина (краще брати з кісточкою) — 300 г;

три картоплини;

перлова крупа — 150 г;

одна морквина;

одна цибулина;

два солоні огірки;

сіль, перець, сметана для заправки.

Почистіть усі овочі. Солоні огірки можете чистити, чи ні, можете дрібно нарізати їх, а можете натерти на великій тертці. М’ясо залийте водою і поставте варитись бульйон.

Цибулю дрібно поріжте, морквину натріть на тертці, картоплю — поріжте кубиками. Перловку промийте кілька разів у холодній воді. Потім залийте чистою водою і поставте варитись паралельно з м’ясом. Краще зварити перловку окремо, щоб бульйон у супі не ставав каламутним. Доведіть перловку до кипіння та варіть 25-30 хвилин.

Коли м’ясо буде готове, дістаньте його з бульйону і поріжте. Бульйон процідіть, якщо потрібно. Додайте картоплю і перловку та варіть на слабкому вогні до готовності картоплі.

Підсмажте на олії моркву та цибулю, готову засмажку відправте в розсольник. Хвилин через п’ять покладіть солоні огірки, поверніть у каструлю м’ясо, досоліть, якщо потрібно, або просто додайте огіркового розсолу. Поперчіть. Подавайте зі сметаною, якщо любите.

Читайте нас в Google News
Теги: рецептрозсольниксуп
Share24ShareSend

Пов'язані публікації

рецептом домашнього сирника

Рецепт сирника від відомого священника-блогера з Тернопільщини Олексія Філюка

24.10.2025
картопляні сирні галушки

Як приготувати найсмачніші картопляні сирні галушки

15.10.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • На Північно-Слобожанському напрямку бойову підготовку воїнів організовують з урахуванням реалій сьогодення 28.10.2025
  • Герой України з Тернополя Ігор Дикун удостоєний ще однієї престижної нагороди 28.10.2025
  • Історія командира гармати Котика з Тернопільщини 28.10.2025
  • Тернопільські поліцейські знайшли мертвим чоловіка, який зник 4 місяці назад 27.10.2025
  • На війні загинув захисник Вʼячеслав Меланченко з Тернопільщини 27.10.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.