У тернополянина конфіскували унікальні древні скам’янілості, які він намагався відправити за кордон
Верховний суд оголосив рішення щодо тендеру на ремонт дороги Галич-Підгайці-Сатанів на 2,4 мільярда
На Тернопільщині із колодязя діставали 75-річну жінку
Зник безвісти 12 червня: на щиті повертається до Чортківської громади захисник Олександр Хвала
Заходити у храм дівчатам та жінкам у брюках… можна
алея слави
електроенергія
комуналка
скам’янілість
Чотири теплоелектростанції були під прицілом ворога цієї ночі: є постраждалі
СБУ затримала коригувальників, які наводили російські КАБи на позиції ЗСУ під Харковом
Авіaція ЗСУ зaвдaлa 13 удaрів по рaйонaх зосередження росіян, – Генштaб

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації

Обговорення