Астрофізики попереджають: можуть атакувати інопланетяни вже в листопаді цього року
Від інженера до командира: як “Парф” з тернопільської бригади опанував безпілотники
Віталій Пристай
У Тернополі Представництво ЄС та журналісти ознайомилися з роботою Асоціації жінок України
Майстриня вишила картину генія з Тернопільщини Івана Марчука і перемогла на міжнародному конкурсі
Лариса Федонюк
Володимир Гумен
Шумськ на Тернопільщині і польське місто Соколів-Підляський уклали угоду про співпрацю
Збаразька громада відроджує молочну ферму після 20 років простою
як відновити паперове посвідчення
Карміне Терраччяно
Артем Мариновський

Картоплю фрі, приготовану в духовці, можна їсти не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і маленьким дітям. 

Інградієнти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

картопля – 750 г

олія

сіль і перець

Приготування:

1. Розігріти духовку до максимальної температури, в ідеалі до 250 ° C.

2. Картоплю нарізати брусочками.

3. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Бланшувати картоплю протягом 3 хвилин, потім процідити і обсушити.

4. Викласти на деко, скропити олією, щоб кожен брусочок був рівномірно покритий. Приправити до смаку.

5. Запікати близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, кілька разів перевернувши в процесі.

Пов'язані публікації