Віталій Марків
У пожежно-рятувальної служби Тернопільщини – новий керівник
Захар Венчур
сарна
Леонід Тибінь
Петро Тарасовський
Перші контрактники 18-24 пройшли контрольно-тактичні заняття у 92-й бригаді
Презентували книгу про один із найстаріших храмів Тернополя
Православний молодіжний табір “Вірля-2025”  на Тернопільщині чекає на молодь
Можливі затримки пенсій та соцвиплат: мінсоцполітики пояснило причини
Закрив собою вагітну дружину і доньку: сім’я з Тернополя була вдома у момент ворожого прильоту
Кароль Навроцький переміг на виборах президента Польщі

Вершкова консистенція грибів та картопляний гарнір – найбільш вдале поєднання, щоб завершити цьогорічний щедрий сезон грибів.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Розігрійте духовку до 200 градусів.

Скип’ятіть курячий бульйон, додайте туди очищені та нарізані гриби, лавровий лист і варіть до готовності.

Інгредієнти

  • Очищені гриби – 300 г
  • Сіль та перець
  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Лавровий лист
  • Картопля – 500 г
  • Оливкова олія – 2 ч. ложки
  • Вершкове масло – 20 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Курячі грудки – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. ложка

Тим часом очистіть картоплю. Налийте підсоленої води у велику каструлю, щоб вона вкрила картоплю та варіть, доки та не стане дещо м’якою, але ще не буде до кінця готовою. Залиште картоплю охолоджуватись, а тоді наріжте її кружальцями.

Обсмажте у великій сковороді на оливковій олії нарізану цибулю. Тоді додайте нарізану курячу грудку, обсмажуйте її кілька хвилин. Потім додайте борошна, тушкуйте п’ять хвилин, приправте перцем та сіллю.

Влийте гриби та бульйон в сковороду з куркою, як слід перемішайте. Суміш викладіть у форму для випікання розміром 18 на 24 см.

Зверху викладіть скибочки картоплі, змастіть їх вершковим маслом.

Випікайте у духовці страву 35-40 хвилин, доки картопля не стане хрусткою і золотистою, а начинка не закипить.

Подавайте на стіл страву гарячою.

Пов'язані публікації