«Українська команда» Тернопільщини допомагає військовим укріплювати бліндажі
За три місяці на Тернопільщині змінили майже всіх керівників територіальних підрозділів Нацполіції
Тернопільська бригада просить допомогти коштами на спорудження пам’ятної стели загиблим Героям
Футбол на Тернопільщині: У першому півфінальному поєдинку «Лісма» перемогла «Цвітову»
У 13 людей на Тернопільщині провели обшуки і вилучили зброю
Скандал із військовим у формі, якого не впустили до бару у Тернополі, отримав продовження
Під час гри у футбол у Тернополі чоловікові стало зле і він помер
Тисячі доларів втратив тернополянин у нібито інвестиційному проєкті
Почесною гостею Саміту World for Ukraine у Польщі стала голова ГО "Підприємці Галичини" Ольга Шахін
Через пожежу на сміттєзвалищі
Волонтери «Української команди» відправили чергову допомогу на передову – ліки, ліхтарики, засоби гігієни

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Сьогодні розповімо про те, як приготувати ліниві вареники. Цю страва легко і швидко можна приготувати навіть на сніданок. А найбільше в цьому рецепті подобається те, що вареники виходять неймовірно смачними, ніжними та саме сирними, оскільки борошна в них набагато менше, ніж у лінивих вареників, приготованих звичайним способом.

Рекомендуємо до приготування, вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Сир (сухий) — 400 грамів;
  • Яйця — 2 шт;
  • Борошно — 5-6 ст. ложок;
  • Сіль або цукор — за смаком;
  • Вершкове масло — для змазування;

Приготування ледачих вареників

Для цих вареників сир краще використовувати сухий. Тоді й борошна не багато треба буде додавати, щоб вареники вийшли більш ніжними та смачними.

Якщо сир вологий, потрібно розмістити його в марлю і добре віджати всю зайву вологу. Потім в миску до сиру додаємо яйця, сіль або цукор за смаком.

Добре перемішуємо і поступово додаємо борошно, у два, три прийоми.

Знову перемішуємо, тісто виходить не як на звичайні ліниві вареники. Це і добре, ні руки, ні стіл бруднити не потрібно. Половину приготованого тіста викладаємо на плоску тарілку і розподіляємо його з допомогою ложки по всьому її діаметру висотою приблизно 2 см.

Далі з допомогою виделки (яку вмочуємо в киплячій воді з каструлі) викладаємо по шматочках тісто в киплячу підсолену воду.

Щоб вареник добре відставав від вилки, кожен раз опускаємо її у воду. Таким чином за пару хвилин всі вареники в каструлі.

Як тільки вода з варениками закипає, відразу зменшуємо вогонь і варимо близько 1 хвилини. Готові вареники виймаємо, додаємо до них вершкове масло і подаємо на стіл. За бажанням можна додати сметани або джем.

Смачного!

Пов'язані публікації

Обговорення