• Останні
  • У тренді
домашня ковбаса

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

09.04.2025
Зниклого київського поліцейського з вкраденими мійльйонами знайшли в лісі на Рівненщині

Зниклого київського поліцейського з вкраденими мійльйонами знайшли в лісі на Рівненщині

07.11.2025
На Тернопільщині розтратили понад 3000000 гривень під час ремонтів шкіл і закупівлі палива

На Тернопільщині розтратили понад 3000000 гривень під час ремонтів шкіл і закупівлі палива

07.11.2025
У Білобожниці попрощалися з Героєм Сергієм Возним: демобілізований воїн помер після важкого поранення

У Білобожниці попрощалися з Героєм Сергієм Возним: демобілізований воїн помер після важкого поранення

07.11.2025
врятувати пам’ятник на могилі

У Тернополі рятують пам’ятник на могилі Барвінських

07.11.2025
8 листопада

У суботу на Тернопільщині не буде світла: графік

07.11.2025
для молодих майстрів народного мистецтва

Розпочався конкурс на стипендії Президента для майстрів народного мистецтва

07.11.2025
Шукайте теплий притулок заздалегідь: українцям радять готувати “план Б” на зиму

Шукайте теплий притулок заздалегідь: українцям радять готувати “план Б” на зиму

07.11.2025
Роман Сасанчин

Роман Сасанчин і його колишня дружина показали нових коханих

07.11.2025
Руслан Кулик: «Євроінтеграція України починається з місцевих громад»

Руслан Кулик: «Євроінтеграція України починається з місцевих громад»

07.11.2025
музей на Тернопільщині поповнив свою колекцію

Шумський краєзнавчий музей отримав портрет Григорія Петрука-Попика

07.11.2025
Тернопільська обласна рада зберігає та продовжує традиції вшанування Героїв, які віддали своє життя за Україну

Тернопільська обласна рада зберігає та продовжує традиції вшанування Героїв, які віддали своє життя за Україну

07.11.2025
Пляцок

Галицький пляцок на скору руку

07.11.2025
Субота, 8 Листопада, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

Смак дитинства, який не купиш у магазині.

Опубліковано Вірослава Їжак
09.04.2025

Домашня ковбаса — це смачна й доступна страва, яку можна легко приготувати самостійно. Цей перевірений рецепт не потребує особливого обладнання чи складних інгредієнтів. Усе просто: свіже м’ясо, спеції та трохи часу — і на столі буде ароматна домашня ковбаса, зроблена з любов’ю.

Для приготування потрібні такі продукти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

підлива з м’ясом

Простий рецепт томатної підливи з м’ясом (відео)

04.11.2025
Ще смачніше і гучніше: expirenza by mono підтримала проект “Сучасної України” “Смачно, бо на дрони!”

Ще смачніше і гучніше: expirenza by mono підтримала проект “Сучасної України” “Смачно, бо на дрони!”

03.11.2025
  • 1,5 кг свинини (можна змішати зі яловичиною або курятиною),
  • 250 г сала,
  • 2,5–3 ч. ложки солі (на смак),
  • 1 пакетик приправи до ковбаси (або 2 ст. ложки зернової гірчиці, якщо немає),
  • 1 ч. ложка коріандру (зерна або мелений),
  • 7–10 зубчиків часнику (натерти),
  • 0,5 ч. ложки меленого перцю,
  • 150 мл холодної води,
  • натуральні кишки або спеціальна оболонка для ковбаси.

Приготування

М’ясо нарізати кубиками приблизно 2×2 см, сало — дрібніше (1×1 см).

У великій мисці змішати все м’ясо, сало, спеції, часник і воду. Добре вимішати руками — щонайменше 5 хвилин, поки маса не стане щільнішою.

Посолити за смаком. Готову суміш поставити в холодильник на 2 години.

Наповнити оболонки м’ясом за допомогою м’ясорубки з насадкою (без ножа та решітки).

Сформовану ковбасу залишити на 30 хвилин, тоді проколоти у кількох місцях голкою — щоб під час запікання не тріскалася.

Фото з мережі.

Форму змастити олією, додати трохи води, викласти ковбасу.

Запікати в духовці приблизно годину при температурі 170–180°C. За бажанням — перевернути, щоби рівномірно підрум’янилась.

Фото з мережі.

Смачного!

Читайте також: Домашні котлети як колись у шкільній їдальні.

Домашні котлети як колись у шкільній їдальні

Читайте нас в Google News
Теги: домашня ковбасаковбасам’ясорецептсмачно
Share12ShareSend

Пов'язані публікації

Агрохолдинг на Тернопільщині збільшить потужності з переробки птиці

Агрохолдинг на Тернопільщині збільшить потужності з переробки птиці

03.11.2025
бульйон

Простий рецепт ідеального курячого бульйону

31.10.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Увага! Графік відключення світла на Тернопільщині 8 листопада 07.11.2025
  • СБУ та поліцейські розповіли дітям про ворожу пропаганду та вербування 07.11.2025
  • Паліям військових авто на Тернопільщині загрожує 10 років позбавлення волі 07.11.2025
  • Операція на стопу тернопільських спеціалістів повернула хлопця до спорту 07.11.2025
  • Увага! 7 листопада на Тернопільщині діятимуть графіки вимкнення електроенергії 06.11.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.