• Останні
  • У тренді
домашня ковбаса

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

09.04.2025
схожий на пістолет

Під час прогулянки з собакою житель Залужжя на Тернопільщині виявив пістолет у лісосмузі

01.06.2025
ремонт доріг

У Тернополі триває поточний ремонт доріг і тротуарів

01.06.2025
«Продовжуємо насипати ворогу!» Третя штурмова подякувала киянам за дрони

«Продовжуємо насипати ворогу!» Третя штурмова подякувала киянам за дрони

31.05.2025
ДБР завершило розслідування щодо командира 211 бригади (Відео)

ДБР завершило розслідування щодо командира 211 бригади (Відео)

31.05.2025
«Оркестра Волі» запрошує на благодійний концерт у Тернополі

«Оркестра Волі» запрошує на благодійний концерт у Тернополі

31.05.2025
БФ «Подоляни» та Тернопільський центр профілактики хвороб уклали Меморандум про співпрацю

БФ «Подоляни» та Тернопільський центр профілактики хвороб уклали Меморандум про співпрацю

31.05.2025
Медичні послуги: саме важливе для кожного

У Тернополі запрацювали кабінети спортивної медицини: нові послуги для спортсменів

31.05.2025
Тернопільський ОТЦК та СП: Системні зміни в дії для прозорості та довіри

Тернопільський ОТЦК та СП: Системні зміни в дії для прозорості та довіри

31.05.2025
Українські військовослужбовиці мають додаткові соціальні гарантії від держави

Українські військовослужбовиці мають додаткові соціальні гарантії від держави

31.05.2025
Над Кременцем у січні у небі з’явилaсь веселкa

Тернопільські прокурори врятували Кременецький замок IX-XVI століть від руйнування

31.05.2025
Оголошено кaндидaтів нa посaду ректорa Тернопільського нaціонaльного педaгогічного університету

Оголошено кaндидaтів нa посaду ректорa Тернопільського нaціонaльного педaгогічного університету

31.05.2025
пляцок Снікерс

Старий добрий пляцок із записника: як приготувати домашній «Снікерс»

31.05.2025
Неділя, 1 Червня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

Смак дитинства, який не купиш у магазині.

Опубліковано Вірослава Їжак
09.04.2025

Домашня ковбаса — це смачна й доступна страва, яку можна легко приготувати самостійно. Цей перевірений рецепт не потребує особливого обладнання чи складних інгредієнтів. Усе просто: свіже м’ясо, спеції та трохи часу — і на столі буде ароматна домашня ковбаса, зроблена з любов’ю.

Для приготування потрібні такі продукти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

пляцок Снікерс

Старий добрий пляцок із записника: як приготувати домашній «Снікерс»

31.05.2025
мокре печиво

Рецепт мокрого печива з йогуртом і шоколадом

30.05.2025
  • 1,5 кг свинини (можна змішати зі яловичиною або курятиною),
  • 250 г сала,
  • 2,5–3 ч. ложки солі (на смак),
  • 1 пакетик приправи до ковбаси (або 2 ст. ложки зернової гірчиці, якщо немає),
  • 1 ч. ложка коріандру (зерна або мелений),
  • 7–10 зубчиків часнику (натерти),
  • 0,5 ч. ложки меленого перцю,
  • 150 мл холодної води,
  • натуральні кишки або спеціальна оболонка для ковбаси.

Приготування

М’ясо нарізати кубиками приблизно 2×2 см, сало — дрібніше (1×1 см).

У великій мисці змішати все м’ясо, сало, спеції, часник і воду. Добре вимішати руками — щонайменше 5 хвилин, поки маса не стане щільнішою.

Посолити за смаком. Готову суміш поставити в холодильник на 2 години.

Наповнити оболонки м’ясом за допомогою м’ясорубки з насадкою (без ножа та решітки).

Сформовану ковбасу залишити на 30 хвилин, тоді проколоти у кількох місцях голкою — щоб під час запікання не тріскалася.

Фото з мережі.

Форму змастити олією, додати трохи води, викласти ковбасу.

Запікати в духовці приблизно годину при температурі 170–180°C. За бажанням — перевернути, щоби рівномірно підрум’янилась.

Фото з мережі.

Смачного!

Читайте також: Домашні котлети як колись у шкільній їдальні.

Домашні котлети як колись у шкільній їдальні

Читайте нас в Google News
Теги: домашня ковбасаковбасам’ясорецептсмачно
Share10ShareSend

Пов'язані публікації

Хрусткі та смачні: капустяні оладки – ідеальний рецепт для легкої вечері

Хрусткі та смачні: капустяні оладки – ідеальний рецепт для легкої вечері

29.05.2025
Біляші

Смак домашнього затишку: як приготувати соковиті біляші за класичним рецептом

24.05.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Гросмейстер Василь Іванчук з Тернопільщини виграв командний чемпіонат Німеччини з бліцу 01.06.2025
  • На фронті загинув захисник Ігор Буричок з Кременецької громади 01.06.2025
  • Хто очолить Тернопільський національний педагогічний університет? 01.06.2025
  • Тернопільський ОТЦК та СП: Системні зміни в дії для прозорості та довіри 01.06.2025
  • БФ «Подоляни» та Тернопільський центр профілактики хвороб уклалил Меморандум про співпрацю 31.05.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.