• Останні
  • У тренді
Соковита та смачна свиняча грудинка запечена у фользі: святковий рецепт

Соковита та смачна свиняча грудинка запечена у фользі: святковий рецепт

29.12.2023
відзначили 100-річний ювілей

У громаді на Тернопільщині відзначили столітній ювілей Юстини Джердж

27.10.2025
у дитячому садку

У тернопільському садочку 5-річна дівчинка зламала руку під час прогулянки

27.10.2025
«Агрон» – чемпіон Тернопільщини з футболу 2025 року

«Агрон» – чемпіон Тернопільщини з футболу 2025 року

27.10.2025
У ЗУНУ обговорили інноваційні технології менеджменту на круглому столі

У ЗУНУ обговорили інноваційні технології менеджменту на круглому столі

27.10.2025
ЗУНУ запрошує студентів на інтелектуальну гру «Мова має значення» до Дня української писемності

ЗУНУ запрошує студентів на інтелектуальну гру «Мова має значення» до Дня української писемності

27.10.2025
Вийшов з церкви та зник: у Тернополі розшукують 15-річного юнака

Вийшов з церкви та зник: у Тернополі розшукують 15-річного юнака

27.10.2025
“Безвісти зниклі і полонені — не забуті”: На Тернопільщині відбулася акція на підтримку зниклих безвісти та полонених

“Безвісти зниклі і полонені — не забуті”: На Тернопільщині відбулася акція на підтримку зниклих безвісти та полонених

27.10.2025
Оксана Шевчук

«Сіра конячка» Корди: у ТНМУ обговорюють маловідому кандидатку у ректори

26.10.2025
облаштували декілька оновлених залів

У музеї війни в Збаражі облаштували бліндаж і виставку безпілотників

26.10.2025
Світлана Дзюма-Чан з Тернопільщини розповіла про свій побут у китайському селі

Світлана Дзюма-Чан з Тернопільщини розповіла про свій побут у китайському селі

26.10.2025
Pan Czartkowskii

У Чорткові завершує роботу популярний заклад “Pan Czartkowskii”

26.10.2025
попрощалися з волонтеркою

У Тернополі провели в останню путь волонтерку та засновницю “Бункеру-С” Анну Руду-Пастухевич

26.10.2025
Понеділок, 27 Жовтня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Соковита та смачна свиняча грудинка запечена у фользі: святковий рецепт

Опубліковано Газета Місто
29.12.2023

Не хочете споживати куповану ковбасу невідомого походження? Ми пропонуємо вам відмінну альтернативу: запечену свинячу грудинку, приготовану в духовці. Ця смачна м’ясна страва ідеально підходить для святкового столу, смакує чудово з борщем, хлібом і різними соусами.

Найголовніше — приготувати це м’ясо за нашим рецептом дуже просто. Головне правило — добре промаринувати м’ясо. У нашому рецепті м’ясо маринується годину, але якщо ви залишите його на добу, смак страви стане ще насиченішим. Готові спробувати?

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

рецептом домашнього сирника

Рецепт сирника від відомого священника-блогера з Тернопільщини Олексія Філюка

24.10.2025
картопляні сирні галушки

Як приготувати найсмачніші картопляні сирні галушки

15.10.2025

Як приготувати смачну запечену свинячу грудинку у фользі

Інгредієнти:

1 кг свинячої грудинки;

5 зубчиків часнику;

1 чайна ложка сушеного часнику;

1 чайна ложка коріандру;

1 чайна ложка копченої паприки;

1 чайна ложка чорного меленого перцю;

2 лаврових листи;

2 чайні ложки солі.

 

Спосіб приготування:

  1. Очистіть і поріжте часник на невеликі кільця.
  2. Промийте свинячу грудинку, обсушіть її паперовим рушником і розріжте на дві частини. Зробіть надрізи та вставте в них шматочки часнику. Посипте м’ясо всіма спеціями та сіллю.
  3. Розташуйте м’ясо на подвійній фользі, покладіть лаврові листи та щільно оберніть грудинку у фольгу. Залиште її при кімнатній температурі на годину, щоб спеції вбилися в м’ясо.
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів. Поставте грудинку у форму для запікання та готуйте її в духовці протягом 80 хвилин.
  5. Після цього розгорніть фольгу і полийте м’ясо утвореним соком. Відправте її в духовку ще на 15-20 хвилин при температурі 200 градусів, щоб отримати золотисту скоринку.
  6. Після охолодження готову грудинку зберігайте в холодильнику.

Тепер ви можете порадувати рідних і гостей смачною та вишуканою стравою, а головне, зробленою з любов’ю.

Читайте нас в Google News
Теги: грудинкарецепт
Share60ShareSend

Пов'язані публікації

відбивні

Простий рецепт найніжніших відбивних

14.10.2025
Справжній смак Карпат: Гуцульський банош з бринзою і шкварками

Справжній смак Карпат: Гуцульський банош з бринзою і шкварками

08.10.2025
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • У тернопільськоиу садочку дитина зламала руку 27.10.2025
  • Розпочинається радіодиктант національної єдності (прямий ефір) 27.10.2025
  • Великогаївський Агрон став чемпіоном Тернопільщини з футболу у 2025 році 27.10.2025
  • Увага! Розшук! На Тернопільщині розшукують неповнолітнього хлопця 27.10.2025
  • Книгофест Подоляни: свято українського слова у Тернополі 26.10.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.