Філе індички вимити і добре обсушити паперовим рушником. Сіль з’єднати з мускатним горіхом, корицею і перцем, все добре перемішати. Цією сумішшю натерти індичку.
Мандарини вимити і обсушити. Половину мандаринів, не очищаючи, нарізати часточками. Інші очистити і віджати з них сік.
М’яту вимити, обсушити, обірвати листочки. Філе індички нарізати скибочками упоперек, не прорізаючи до кінця. У кожен надріз покласти мандарини і м’яту.
Підготовленого філе індички обв’язати кулінарною ниткою або розрізи скріпіть шпажками. Духовку розігріти до 200 градусів. Філе індички перекласти на лист фольги, щільно загорнути і запікати 45 хв.
Мандариновий сік змішати з медом, злегка збити блендером.
Фольгу на філе індички відкрити, полити приготованим соусом і знову поставити в духовку на 15 хв.
Інгредієнти на 4 порції:
– 1 кг філе індички,
– щіпка мускатного горіха,
– 1 ч. ложка солі,
– 1 ч. ложка суміші свіжомелених перців,
– 10 мандаринів,
– 100 г меду,
– 1 ст. ложка кориці,
– м’ята.
Час приготування: 1 год 40 хв
Обговорення